Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (14)

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Naprostá bomba, celý film jsem seděla vtlačená do sedačky a skoro ani nedýchala. Akce, akce, akce, úžasné herecké výkony, kostýmy... no všechno.:) dá se na to koukat pořád dokola!

plakát

Plán útěku (2013) 

Skvělé pokoukáníčko.. No, jak to komentovat. Má to hlavu a patu, člověka to baví a Stallone s Arnoldem se prostě sešli a šlo jim to.. :)

plakát

Ghoul (2015) 

No, k hororu bych přirovnala maximálně úžasné lekačky. Jinak nic.. :) Ale příběh super. On když si člověk před tím o těch dvou kanibalskejch magorech něco přečte, tak zjistí, že je to tak reálný, až to není vůbec hezký. Když si člověk spojí 1 + 1, tak to sedí. :) a pak už jen vysvětlit toho ducha. No, člověk, kterej zmasakroval, znásilnil a sežral 53, a bůh ví kolik ještě, lidí má zlý energie asi dostatečně nemyslíte?

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Naprostá bomba, skloubili dohromady ty nejlepší věci, který mohli.. Super rvačky, super humor, styl a skvělej příběh.. Odcházela jsem ze sálu s absolutním ozářením naděje, že dobré filmy ještě existujou.!! Po zklamání Hobitem, Exodusem, a "super" reklamním blokem 50 shades of gray, jsem spokojená a, no prostě, dokonale pobavená!!

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Naprosto geniální. Snad není co dodat. Odlehčující seriál s naprosto jednoduchým děním. Není otravný ohledně zamotaných vztahů ani nudných pasáží.

plakát

Dannyho parťáci (2001) 

Naprosto perfektní, promyšlený film s úžasnými hereckými výkony. Elegance a zábava. :) Nemám slov.

plakát

Sex v Paříži (2014) 

Zasmála jsem se, udivila a překvapila, ale film roku z toho určitě nebude. Film má opravdu hezký námět a hezky vystihuje situaci několika žen i dívek. Ovšem působil na mě chaoticky a chvíli mi trvalo, než jsem si všechny ty postavy zařadila na správné místo a když už se mi to povedlo, film pomalu končil. Situace byly občas dost přehnané a pokud některé ženy mají opravdu podobné stavy, moc jim to nezávidím. Ale pokud si chce někdo odpočinout od krváků a stříleček a užít si něco milého, zábavného a trošku lechtivého, určitě je tato komedie vhodná.

plakát

Železná srdce (2014) 

Nemam slov, bylo to perfektni. Trvalo mi dobrou pul hodinu nez jsem se vzpamatovala a srovnala si pocity i myslenky. Film krasne ukazuje odpornost valky, ze neni mozne odejit z ni a zit normalni zivot.

plakát

Mučedníci (2008) 

Skoro rok mi trvalo než jsem se odhodlala a na film se podívala. Lidé píšou, že je to nechutný horor u kterého lidé omdlévají a nemohou film dokoukat. Přiznávám, že pár scén bylo opravdu hodně morbidních, ale ve filmu vás nerozhodí násilnost scén, ale spíš bezmoc obětí. Film v člověku vyvolá nejrůznější pocity a pohled na zubožené tělo hlavní hrdinky není o nic horší než jakýkoli záběr např. ze Saw. U mě má film 4 hvězdičky a to jen kvůli tomu, že tvůrci film ukončili zvláštním způsobem, který nevyjadřuje úplnou pointu, člověk od toho konce čeká mnohem víc.

plakát

Očista: Anarchie (2014) odpad!

Námět člověka naprosto uchvátí, ale to co z toho vzniklo za výkvět mladistvých idiotů s výlevy bezmozků mě naprosto odrovnal. Naprosto nelogické zpracování myšlenky, bez konce, bez vysvětlení, bez funkce. Jediné co mě dohnalo k dokoukání se na tuhle frašku byl vzhled pana Grilla. Ale ani ten mě nedohnal k ničemu jinému než k Odpadu!