Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Kdo to ví? (2016) (pořad) odpad!

Musím říct, že s Geňou a Suchánkem, to bylo vlastně docela koukatelny, zabavilo mne to při pobytu v nemocnici. Ale ještě jednou uslyším Zounarovo vaau a tuptudu a přísahám, že se zabiju.

plakát

Thor (2011) 

Parádní ! Stejně jako Iron man, Avangers, kapitán Amerika... po shlédnutí všech filmů, to celé dává smysl, všechny tyto filmy mají u mě své místo :-)

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Může Johnny Depp natočit něco jiného, než takhle kouzelného ? Karlíka sem viděla už tak 9x mimálně a pokaždé se na něj kouknu znovu a s chutí, tenhle film mi prostě vždycky zvedne náladu ! :)

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) odpad!

Je mi líto, ale stejně jako tomu bylo u knihy, po jedničce si další díly ráda nechám ujít, opravdu mě to nebavilo.

plakát

Králova řeč (2010) 

Nádherný film ! Rozhodně doporučuji vidět v originále, protože dabing to jen celé zkazí :-) Úžasný výkon Colina, ráda se podívám znovu :-)

plakát

Insidious (2010) 

Miluju horrory a tento je zcela určitě u mě na prvním místě. Ačkoliv to není úplně klasický horror, kde se člověk pořád jen leká, je to něco, co mě naprosto ohromilo, s chutí jsem shlédla i dvojku a nemůžu se dočkat trojky, už aby byla v kinech !! :-)) Neuvěřitelně propracované do úplných detajlů, koukala jsem na oba díly se zatajeným dechem, víc takových filmů !!! :-)))

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Tom Cruise, další z mých oblíbených herců, co film, to naprostá pecka a ani Na hraně zítřka není vyjímkou. Ten film je tak strašně zvláštní, že bych ho mohla sledovat pořád a pořád dokola a vždycky tam najdu něco, čeho jsem si před tím nevšimla a co mě překvapí :-) Od války světů s Tomem, je tohle další jeho film, který mě uplně odzbrojil, takže pět hvězdiček zaslouženě !!!

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Jakýkoliv film s tématem o AIDS ve mě vždy něco zanechá, musím o tom nějakou dobu přemýšlet, Klub poslední naděje je famózní film a ještě famóznější jsou výkony herců. To co dokázal Matthew McConaughey se svojí postavou, na to asi nemám slov, opravdu klobouk dolů, kdybych si nepřečetla, že je to on, tak jsem ho nepoznala :-) Na tenhle film stálo za to, si počkat a u mě rozhodně patří mezi ty nejlepší, co jsem kdy mohla vidět.

plakát

96 hodin (2008) 

Opět parádní výkon Liama Neesona, na jeho filmy se kouknu vždy s obrovskou chutí a 96 hodin už jsem viděla 4x a pořád nemám dost :-) Jeho filmy jsou prostě něuvěřitelně propracované a on je navíc úžasný herec, takže palec nahoru :-)

plakát

Teorie všeho (2014) 

Nepopsatelné, neuvěřitelný výkon Eddieho Redmayneho, oskara má jednoznačně zaslouženě. Z filmu jsem nespustila oči od začátku až do konce a už se těším, až si ho pustím znovu a pak klidně ještě jednou :-) Je neuvěřitelné, co ten člověk (teď myslím Stephena) vůbec dokázal, ještě s nemocí, která ho potkala a nad kterou, dá se říct, vlastně zvítězil, vzhledem k tomu, že mu lékaři dávali dva roky života, je to skutečně borec ! Prostě celý film naprosto úchvatný :-)