Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Fantasy

Biografie (4)

Facundo Arana (herec)

31.12.2006

Tento idol dívčích srdcí, celým jménem Jorge Facundo Arana Tagle, se narodil 31.března 1972 ve znamení Berana. Ze začátku vůbec na hereckou kariéru nepomýšlel a věnoval se spíš své milované hře na saxofon. Když však jednoho dne hrál v metru právě na saxofon, všiml si ho autor populárního televizního argentinského pořadu Canto… (více)

Queen Latifah (herečka / skladatelka / režisérka)

31.12.2006

Tahle temperamentní afroameričanka pravým jménem Dana Elaine Owens (Queen Latifah je její umělecké) se narodila 18.března 1970 ve znamení Ryb. A něco to o ní vypovídá, protože životem do slova a do písmene „proplouvá“. O cokoliv se pokusí to jí vychází. Kromě své herecké kariéry se angažuje jako zpěvačka, spisovatelka,… (více)

Dianne Wiest (herečka)

31.12.2006

Dianne Wiest se narodila jako dcera plukovníka, takže již v útlém věku procestovala mnohé vojenské základny v USA i Německu. Později studovala dramatické umění na University of Maryland a následně se připojila k zájezdovému divadlu American Shakespeare Company. Dostala se až do New Yorku, kde se však ze začátku moc neprosadila,… (více)

John Leguizamo (herec / producent / režisér)

31.12.2006

Američan John Leguizamo se narodil 22. července 1964 ve znamení raka. Jako pětiletý se přestěhoval z Kolumbie (kde strávil svůj předškolní věk), do newyorské čtvrti Queens. Když zdárně odmaturoval, vrhnul se na studium dramatického umění na New York University a studium herectví v Institutu Lee Strasberga.Jeho prvotinou byla… (více)

Reklama