Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Thriller
  • Mysteriózní

Deníček (3)

milý deníčku

dneska jsem si projela databázi, teda stále ještě to zkoumám a spoustu filmů jsem viděla, tak k nim přidávám hodnocení, chtěla bych ještě najít nějaký úžasný film, už dlouho jsem neviděla nic krásnýho. dneska se dívám na lovce hlav, to je taky moc dobrý, ještě jsem to nedokoukala, ale líbí se mi to. a taky jsem koukala na slunovrat, nestálo to za to. Milý deníčku, já bych fakt chtěla vidět film, z kterýho bych po shlédnutí byla ještě dlouho paf....já fakt chci a chci, a moc... prosím, zařiď to nějak jo?

milý deníčku

jsem ostuda, fakt, tak dlouho jsem tě neotevřela, zrovna jsem se dodívala na film manžel nebo milenec, proč má jen 41 procent to nechápu, mě se líbil. tak další stopa ve vesmíru a snad zase zítra

milý deníčku

dnes jsem se konečně dostala k tomu, abych otevřela tyto stránky a zanechala tady svoji stopu, a víš co mě k tomu donutilo? zrovna jsem se dokoukala na film zmizelá. Já jsem tak moc fandila Benovi Affleckovi..... a chtěla bych, aby všichni věděli, že to byl srabák, ona ho ta jeho baba převezla úplně ukázkově. :) Ne strašně se mi ten film líbil. Tak můj milý deníčku, a zase zítra.