Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (5)

plakát

Rychle a zběsile 2 (2003) 

Super. Přehnanější jak jednička, hlavně konec, ale vizuálně ještě pěknější. Atmosféra moc pohodová. Všichni herci se přesně hodí na své role a Rom a Brian (Tyrese Gibson a Paul Walker) si neuvěřitelně sedli.

plakát

Rychle a zběsile (2001) 

Suoer. Auta, holky, rvačky... Ale nejdůležitější je podle mého názoru ta pohodová atmosféra, kterou od druhépoloviny série postrádám. Od čtvrtého dílu je to takový nepovedený temný rytíř s autama, ale jinak vlastně pořád dost dobrý :-D.

plakát

Equalizer (2014) 

Super. Děj je sice dost na hraně, ale na žádné do očí bijící nelogičnosti jsem nenarazil. Hlavní hrdina je samozřejmě nezničitelný, ale komu to vadí? Až budu chtít vidět jak někdo umře po pěti minutách akce, tak si pustím video z reálu. Suprově natočené, suprová akce. Ode mě je to možná trošku nadhodnocené tím, že se mi líbí, když někdo ukáže, že na stará kolena nepatříte do šrotu, dokonce můžete být ten nejlepší. (Přece nemůže být tak dobrej, když je tak starej.-On je tak starej právě proto, že je tak dobrej.)

plakát

John Wick (2014) 

Hrůza. Být to béčko a hrát v tom třeba Dolph Lundgren, tak to ode mě i přes všechny nelogičnosti dostane tak 4*. Jenže tohle si hraje na áčko a přitom je to béčko nejbéčkovatější, proto si to zaslouží maximalně 1*. A to za střílení do hlav, který je sice nuda, ale zároveň jediná správně a logicky provedená věc.

plakát

Neporazitelný: Vykoupení (2010) 

Fighty skvěle natočené, ůdery i reakce vypadají realisticky. Ovšem kdo někdy viděl alespoň nějaký ten zápas v kleci (nebo v ringu, na žíněnce...) ví, že tohle jsou souboje z jiného světa. Takhle by se podle mě nikdo při souboji pohybovat nedokázal. Každopádně film doporučuji všem nadšencům bojových sportů, kteři hledají podívanou bez ohledu na děj (i když ten taky rozhodně nestojí za odpad!). Dokonale plní svůj účel. Pro fandy super, pro většinu ostatních směšná zhovadilost. Za mě plný počet.