Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (6)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Nechápu jak mi tenhle seriál mohl tak dlouho unikat. Je to bomba!!! Naprosto úžasné scenérie, podmanivá hudba, neokoukané tváře, skvělé herecké výkony, promyšlený a inteligentní scénář. A také několik opravdu silných ženských rolí. Girl power!

plakát

Legenda o vášni (1994) 

Jedinečný filmový zážitek, od začátku do konce, skvělý příběh, sice lehce předvídatelný, ale přesto jsem vydržela koukat od začátku do konce což u mě není obvyklé, Brada Pitta nemám ráda, ale v tomhle filmu se mi líbili všichni herci včetně Brada. Julia Ormond není klasická kráska, což je jen ku prospěchu věci, role Susannah jí sedí, netlačí na pilu, je přirozená a perfektně doplňuje své mužské kolegy.

plakát

Million Dollar Baby (2004) 

Tenhle film se Clintovi moc povedl, od výběru herců přes hudbu a příběh, který mě chytl za srdce. Brečela jsem jak želva.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Naprosto perfektní, bavila mě i úvodní píseň, skvělé herecké výkony a dobrá zápletka, nenudila jsem se ani vteřinu.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Knihu jsem odložila asi v polovině, respektive po x tém "kousla se do spodního rtu". Film jsem tím pádem ani vidět nechtěla, nicméně stalo se. Čekala jsem opravdu velkou kravinu, a možná proto jsem byla docela překvapená, že z takového blábolu lze vydupat koukatelný (jen jednou) film, který mě sice opravdu neuchvátil, ale ani neznechutil. Klasická červená knihovna, románek o tom, jak nevinná krásná panna (opravdu) mění k lepšímu zkaženého bohatého fešáka. To vše pouze okořeněné nádechem SM. Ke kladům filmového zpracování patří neokoukané tváře hlavních hrdinů. Doporučit nemůžu.

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

Když jsem tento film viděla poprvé, vůbec jsem neznala knižní předlohu, ale přesto nebo právě proto jsem se zamilovala. Do Froda, Sama, Arwen, Aragorna, Legolase, Gandalfa, do hobitů, elfů, dokonce i do Gluma. Uchvátilo mne nejen nádherné vizuální zpracování, ale zejména příběh, který nevtíravým způsobem vtáhl do nevšedního světa, kde se odehrává boj dobra se zlem. Pro někoho jen krásná pohádka, pro mně však srdeční záležitost.