Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Poslední recenze (632)

plakát

Deadpool & Wolverine (2024) 

Od Deadpoola člověk čeká spoustu krve, nadávek, urážek všeho možného a reference. Ale tady se teda pořádně vyřádili. Tenhle film si dělá legraci snad ze všeho a taky se nebojí všechno a všechny urážet. Počínaje jinými postavami, herci a konče u Disney a Fox. A taky tuna cameo, i když se někteří sotva mihli. (Cavill mě dostal) Tím pádem je ale nutné to všechno trošku znát. Jinak vám ty narážky na Kanadu, rozvody, Bídníky a Blake nedojdou. Jo, ani ta tentokrát neunikla. Překvapilo, kolik toho sem dokázali nacpat. Od referencí, po různé postavy napříč komiksovými světy a jestli to nakonec nebude působit jako fraška. Ale ne, byl to krvavá sranda a ukázka, jak si někdo s klidem vytře s Marvelem zadek a na jeho záchranu kašle a chce jen pobavit. I když padouch nebyl nic extra, tak to vyvážela ta akce a humor kolem. Deadpool si nikdy nebral servítky a často boural čtvrtou stěnu, ale tady se to všechno zmnohonásobilo. Je to sprostší, urážlivější, oplzlejší a ujetější. A nic jiného jsem ani nečekala. Bavila jsem se od začátku až do konce.Po dlouhé době Marvelovka, co fakt baví.

plakát

Kaulitz & Kaulitz (2024) (pořad) 

Na jednu stranu to bylo zajímavé. TH byli na největším vrcholu v době, kdy jsem byla v pubertě, jsem jen o fous mladší, takže jsem viděla a vnímala ten blázinec kolem. Sama jsem je trošku poslouchala, i když jsem nikdy nebyla za jedno s šílenými fanynkami. Ale ta hudba mě bavila. Jak ale stárli a já taky, tak to opadalo až zmizelo úplně. Nějak jsem si jich znovu všimla, až když si kytarista vzal Heidi Klum. A přijde mi, že nebýt toho, tak si jich u nás moc lidí už ani nevšimne. Ta hudba se vyvinula úplně jiným směrem a oni zrovna tak, hodně se na nich asi i podepsala ta Amerika. Tenhle styl reality show mi moc nesedl a kolikrát ani to, co říkali. Už v prvním díle mi vyjelo obočí hodně nahoru, když Bill prohlásil, že svou sexualitu musel dlouho tajit. Ten byl všem jasnej už před patnácti lety i bez coming outu a ne jen kvůli stylu oblékání, který teda teď dotáhl na drag queen level...Ale chápu, že potřebovali ukázat drama. A pro hodně lidí může být taková sonda do života kapely formou seriálu zajímavá, i když většina kapel v průběhu turné vydává vlogy. Ale málo kdy se tam takhle moc zpovídají. Podívala jsem se spíš jen ze zvědavosti dík náhodnému reel na instagramu. Ale nepřišlo mi to nic moc, něco zajímavé bylo, ale spousta scén i totálně malicherných, je očividně schválně vyšroubovaná a natahovaná kvůli kamerám a působí to trošku uměle. I když ten bratrský vztah je tam ukázaný hezky. Ale celkově vzato je takový průměr.

plakát

Čas čarodějnic (2018) (seriál) 

Pro jednou seriál, který mě bavil mnohem víc než knižní předloha. Tu jsem si přečetla až potom a přišlo mi to hrozně zdlouhavé, plné vaty a hlavně starostí o to, aby Diana správě spala, jedla a byla v teple. Hrozná zívačka. Ale seriál tak utahaný není a hlavní postavy taky nejsou tak nudní důchodci, jak působí v knižní předloze. Hlavně kvůli jejich neustálému chrlení faktů, což v knize působí nudně, ale tady jsou to zkrátka dva nadšenci do historie, takže nejde jen o kecy vycucané z prstu. Naopak tady to místy vygraduje až trošku moc rychle. Ale jinak jsem se vcelku bavila, mezi hlavními postavami je dobrá chemie a Goode navíc skvěle a zase trošku jinak ztvárňuje upíří charakter a jako bonus se na něj i dobře dívá a má charisma.

Poslední hodnocení (873)

Deadpool & Wolverine (2024)

27.07.2024

Kaulitz & Kaulitz (2024) (pořad)

24.07.2024

Baby Driver (2017)

21.07.2024

Lisa Frankenstein (2024)

20.07.2024

Čarodějky (1998) (seriál)

20.07.2024

Ženy v pokušení (2010)

16.07.2024

Furiosa: Sága Šíleného Maxe (2024)

15.07.2024

Vikingové: Valhalla - Série 3 (2024) (série) (S03)

14.07.2024

Výbušná koťátka (2024) (seriál)

12.07.2024

Reklama