Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (4)

plakát

Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva (2012) 

Za mě rozhodně nejslabší Asterix z hrané série. Mám mnohem radši Christiana Claviera v roli Asterixe. Příběhu chybí lepší nápad - pár vtipných okamžiků na mě až tak nezapůsobilo. Český dabing můj zážitek z filmu ještě zhoršil. Přesto hodnotím poměrně kladně, oceňuji snahu, výkony herců, ale spíše se přikláním k tomu, aby další pokračování už nebylo.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Skvělé zakončení, jen Hugh Jackman mi bude chybět. Ze všech x-men filmů byly dle mého názoru nejlepší filmy Budoucí minulost a Origins: Wolverine - tedy až doteď. Filmová série se za tento závěr opravdu nemusí stydět. Vždy jsem žasla nad tím, jak je celý tento svět mutantů geniálně vymyšlený a také obdivuji skvělou práci s časem. Nemohu se dočkat filmu Noví mutanti - doufám, že tvůrci opět předvedou výbornou práci.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Dlouho jsem odolávala tomuto seriálu, nakonec jsem mu dala šanci a musím říct, že ve mě zanechal hluboký dojem. Tragické události ještě více prohlubovaly moji závislost na seriálu. Vývoj postav a dějových událostí je naprosto geniální, George R.R.Martin má mé obrovské uznání a obdiv za něco tak fantastického. S každou následující sérií moje nadšení rostlo a zároveň jsem si čím dál více přála, aby Hra o trůny nikdy neskončila. Je škoda, že tvůrci nedotáhli závěrečnou sérii do konce ve všech aspektech, přesto však hodnotím velmi pozitivně.

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Po dlouhé pauze se vrací naši oblíbení hrdinové, kteří rozhodně nezklamali. Filmové efekty jsou více než uspokojující a samotný příběh je také velmi povedený. Ovšem až na drobné nejasnosti týkající se kompasu (SPOILER! - ve třetím díle bylo řečeno, že Jack má kompas od Tia Dalmy/Calipso a najednou mu ho měl dát někdo jiný + dříve už několikrát pustil kompas z ruky, např. ve čtvrtém díle, aby se Gibbs dostal z ostrova a tehdy to nezpůsobilo takovou zkázu jako nyní..). Skvělý výkon Kayi Scodelario a Brentona Thwaitese to naštěstí dorovnal. Jack Sparrow je stále stejný komik a notorický opilec, který filmu opět dodává tu správnou atmosféru. Pro mě to byl skvělý filmový zážitek a po potitulkové scéně se už nemohu dočkat dalšího dílu!