Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (210)

plakát

Jak se točí Rozmarýny (1977) 

Film je zvláštní a na první pohled nic moc, ale na druhý pohled je neuvěřitelné jak byli dříve děti mrštné skoro jako gymnastky, dnes je nemyslitelé, aby děti lezly po skále bez jištění, padali do vody, lezli po římsách atd. Včetně paní Janžurové.

plakát

Anthropoid (2016) 

Ve filmu se úzkostlivě dbalo na dobové reálie, kočárek, plakáty, automobily, oblečení, zbraně, atd. takže nemohu dobře pochopit tak zásadní úlet, když tramaj v roce 1942 má blinkry a pantograf !!!     V té době byly používány za sběrače pouze lyry, nebo kladky, v žádném případě pantograf. Proč tak snadno odstrnitelné anachronismy byly přehlédnuté a tím se jen snižuje věrohodnost filmu.

plakát

Svatá (2024) (TV film) 

Ano, tato témata vylhané historie jsou nám zapotřebí, aby zakryla témata dnešní šílené doby.             A opět nesoudná p. Bohdalová, která nebude míti nikdy dost ! Čím asi bylo pohoženo panu Strachovi jinak skvělému režisérovi, že se ujal tohoto veledíla ?

plakát

Polda (2016) (seriál) odpad!

Je to děs, stále se vyrábějí jen detektivky a krimi seriály, na nic jiného dnešní rádoby tvůrci nemají koule !  Stále jen a jen vraždy, vyšetřování, přepadávání, podvody, masakry. Vypadá to, že je v kurzu diváky-obyvatele připravovat na tuto skutečnost, která vlastně už je běžná v normálním životě !!!  Solidní film natož komedii na úrovni, dnešní výrobci prostě nezvládnou. Jejich parketa jsou jen seriály tvořené za pochodu a přitroublé sitkomy pro debily.

plakát

Iveta - Série 2 (2023) (série) odpad!

Iveta ? Škoda, že ta dala všem v okolí ! Velká spousta faktů a dokumentů chybí.

plakát

Šéf na grilu (2011) (pořad) odpad!

Lidi, copak nevidíte jak si Polreich z pořadu udělal dojnou krávu ???

plakát

Zahradník po ruce (2024) (pořad) odpad!

Jak je možné, že tento "expert" doporučuje pro pěstování borůvek používat hrabanku, kterou získáme v lese pod jehličnami. Tento lesní pych je stryktně už roky ZAKÁZÁN !!!!!