Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Seriál s vekým S. Seriál, který mě již několikrát nadzvedl ze židle a to svým nekopromisním odstraněním postav, které si divák oblíbí. Když už si ale myslí že všechny dobré postavy jsou v koncích přijde 5 a 6 série, která rozdmýchá vztek vůči těm "sviním" a oslavuje nového krále severu a v srdci řve s ostatními "KING OF THE NORTH". Asi jsem se nechal unést tímto serialem, ale jsem nadšen pro něj a pro tvorbu HBO, kterou již několik let si platím a to nejen kvůli tomuto seriálu.

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Akce natočena jako doomovka. Tak mi to přípominalo asi nejvíce, když jsme v devadesatých létech pařily hry typu doom atd. Byly vidět ruce nohy a pořád to do někoho šít vším možným.Záčátek zajimavý, pak začal lehce nudit a konec očekávaně neočekávaný. Celkem slušná jízda nestandartním způsobem natočena.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Hodnotím tento film vysoko a to proto ze mám opravdu rád jak vykreslil Peter Jackson atmosféru ve filmu. S porovnání s knihou jsou podle mého i charaktery postav velice dobře zachyceny a kdyz byl do hlavní role obsazen můj oblibený herec M. Freeman ,který zahrál Bilbo Pytlíka skvěle nebylo co řešit.

plakát

Suburra (2015) 

Po shlednutí vysokého hodnocení filmu Suburra jsem byl natěšen na film samotný. S příslibem dobrého filmového zážitku jsem si pustil film. Asi po dvaceti minutách jsem nabyl dojmu, že mám asi puštěný jiný film, bohužel tomu tak nebylo. Nemám nic proti evropskému filmu a nejsem fanouškem americké pompéznosti. Například v posledních pár letech "skandinávská" tvorba je na vysoké urovni. Bohužel na tomto filmu se mi nelíbilo vubec nic. Herci,příbeh,atmosféra a at se to nekomu líbí nebo ne bohužel s porovnáním s americkým filmem vychází tento film podle mého soudu jako žalostný. Nejvetší zklamání za posledni roky.

plakát

Zelená míle (1999) 

Kniha od S. Kinga je velice dobrá, proto jsem nečekal nic zázračného od filmu. Většinou jsem zklamán filmy podle knih. Zelená míle ale nejen nezklamala, ale podle mého názoru dokonce překonala knihu. Vynikající atmosféra a skvělé herecké podání herců včele s T.Hanksem je skvělou podívanou,která neomrzí i po několika shlédnutí.