Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

Poklad z půdy (2018) (pořad) 

Odhady odborníků jsou moc zajimavé, protože lidé často nevědí, co mají doma. Je skvělé vidět pořad o umění a starožitnostech a slyšet co o nich říkají experti!

plakát

Nádech pro lásku (2017) 

Film je velice dobře řemeslně zvládnutý, ale člověk se neubrání pachuti obráceného kýče. Tvůrci právě s tím těžkým osudem mnohdy nakládají až přehnaně hollywoodsky. Člověk jakoby začal být z toho dojetí vysílený. Rozhodně to není odpočinkový snímek.

plakát

Do větru (2018) 

Šla jsme ze zvědavosti, jezdíme na plachetnici. Teď po zimě to byl super zážitek, už se těším na léto. Nechápu, jak to dokázali na lodi natočit. Herci moc dobře hráli, bavilo mě, že film běží pomalu. Vlní se jako hladina moře. Bavila mě kamera i zvuk.

plakát

Teorie tygra (2016) 

Docela jsme se zasmála a toho není nikdy dost. Ale několik mých kamarádek to naštvalo, chudák manželka hlavního protagonisty dělá, co může, je tam za paní krávu. Podle mne je to ale v řadě hloupých komedií ta lepší.

plakát

Učitelka (2016) 

Moc dobrý film. Nejhorší je, že se takové věci opravdu děly. Není to pohodový Hřebejk, ale o to více zdařilý film.

plakát

Zahradnictví: Rodinný přítel (2017) 

Možná to někomu tak nepřipadá, ale byla to hrozná doba! A film to dost věrně ukázal. Doporučuju shlédnout.

plakát

Masaryk (2016) 

Šla jsme na film s komentářem od bratra, že si scénáristé trochu pohráli s historií. Ale mně se líbil, i když je to asi pravda.

plakát

Špína (2017) 

Určitě je ve filmu hodně dobrých záběrů a momentů a má mít i silné poselství, ale úplně se to nepovedlo. Je tam i hodně slabých míst a chvílemi je film až nudný.

plakát

Po strništi bos (2017) 

Nebylo to úplně ono, myslím nebyly to úplně Svěráci, kteří bývají domyšlení a dotažení. Trochu mi přišlo, jakoby jeden druhému trochu zdvořile ustupovali na úkor výsledku. Ale skvělá kamera, výprava, takových filmů u nás nemáme moc.

plakát

Muzikál aneb Cesty ke štěstí (2016) 

Paní Morávková, která dělala choreografii, odvedla dobrou práci, mladí lidé dobře tancovali, ale celkově byl film trochu chaotický. Asi je to dost těžké navázat na něco takového, jako byly starci na chmelu.