Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Prci, prci, prcičky (1999) 

Nebojím se říct, že Prci, prci, prcičky jsou největší teen komedie devadesátých let a možná i všech dob. Teda aspoň na mě měl film tehdy obrovský vliv. Jméno Stiffler zná snad každý. Postava hází jeden vtip za druhým a Seann William Scott je ve svém živlu. Ale i když Seann není na scéně, tak je o zábavu postaráno. Panicové Jim, Oz, Kevin a Finch mají jediný cíl, mít sex před koncem školy. Ale vyvine se to trochu jinak. Tato komedie je jízda od začátku do konce. Škoda, že se takové už netočí. Na americký koláč snad do smrti nezapomenu.

plakát

Máš ji! (2018) 

Komedie, která neurazí. Důležitá je v tomto filmu zápletka, dokážu si barvitě představit, že v jejich věku bych s partou svých kamarádů dokázal hrát nějakou podobnou hru také. Sice asi na míň bláznivé úrovni, ale o tom ten film přece je! Jeremy Renner a parta kolem něho se vrací každý rok do dětských let a zábavné to určitě je.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Dakota Goyo si to evidentně užívá a s Hugh Jackmanem tvoří skvělou dvojci otce a syna. Příběh typu Rocky v ocelové verzi se rozhodně neztratí a doporučuju ho vidět. Souhlasím, že robotí zápasy jsou ještě zábavnější než lidské. Abych nezapomněl, značně dobrou práci odvedla i Evangeline Lilly. Shawn Levy i přes všechny předsudky (ohledně předchozích filmů) natočil vynikající film. Rozhodně chci pokračování a to co nejdřív!

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Hodně přátel mi tento film doporučovalo, a tak jsem si řekl, že si ho pustím. Očekávání jsem z traileru moc neměl a předchozí díly jsem také neviděl, takže jsem do toho šel s čistým štítem. Nakonec mě teda film nebavil a troufnu si říct, že Tom Hardy mohl mít v tomto filmu větší roli. Charlize Theron nezklamala. Jediné co mě zaujalo, že celý film se odehrává jako jeden velký závod.

plakát

Pasažéři (2016) 

Velmi dobrý, i když trochu předvídatelný film. CGI na vesmírné lodi je velmi propracované a realistické. Ústřední duo mě bavilo a na Jeniffer se i pěkně dívá, což je rozhodně plus. Příběh plynul podle mých představ. A na závěr se dozvědět, že bez probuzení hlavních postav by to nedopadlo tak dobře? Skvělé!