Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbení režiséři (10)

James Cameron

Dělá skvělé filmy, které jsou boží jak napsané scénáře tak i režie, ale není lepší s režií než Spielberg. Spielberg má ty nejlíp uvedené filmy. Ale zase scénáře dělá líp ten Cameron

George Lucas

Lepší Starwars filmy nemůže nikdo jiný udělat. Až na režiséra Irvina Kershnera, který dokázal zrežírovat nejlepší pokračování Pátého dílu (Impérium vrací úder). Akorát kdyby ten režisér Irvan Kershner režíroval i další skvělé filmy, což se nestalo tak by měl větší úspěch.

Christopher Nolan

Perfektně uvedené filmy co se týče toho Batmana. Bez toho by se mi nestal oblíbený režsér.

Chris Columbus

Je to režisér néjen mých oblíbených filmů jako Harry Potter a Sám doma, ale i ve filmu Pixely ve kterém se mi tam dobře prosadil. I ta Vánoční kronika nebyla špatná.

J.J. Abrams

3 filmy jako je Star Trek a Mission Impossible tak to jsou doopravdy filmy, které mi jsou hodně k oblibě i ten Star Wars film nebyl špatný

Bryan Singer

hodně dobrý režisér jenže škoda, že ty jeho některé filmy nejsou úplně skvělé jak by si je měl člověk představovat např. (X:men Apokalypsa a filmu Valkýra, který byl u mě první film, který mě zklamal od mého nejoblíbenějšího herce Toma Cruise).

Sam Raimi

Režisér z nejlepšími hororovými filmy vůbec.

David Leitch

Sice tenhle režisér skoro nic nenatočil, ale snaží se udělat naprosto boží filmy jak s akčními scény tak umí vymyslet i vtipné momenty, které jsou úplně bez chyby.

Mikýř

(Mikýřová úžasná pout" internetem). Nejoblíbenější komik.