Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (224)

plakát

Otona no bóguja-san - Season 2 (2021) (série) 

Děj spočívá ve stejných věcech jak jsem psal v první sérii. Vlastně bych mohl napsat to samé, ale s rozdílem, že už je to hrozná nuda. Příběhy jsou úplně nesmyslné a už ani trochu vtipné. Asi od 6 dílu po příběhu je další příběh, který s hlavní linkou nesouvisí a je úplně o ničem. A po každém dílu je hodnocení dílu, které jsem už přeskakoval, protože je to až trapné. Kdyby epizody nebyly tak krátké, tak to už nikdy nedodívám.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Ano, jedná se o výborný film, jak zpracováním, tak dějově. Promyšlený příběh, zpracování, hudba. Film má vše, co takový velkofilm má mít. Proto jasných 5 hvězd. Opravdu mě to bavilo a film utekl jak voda. Jen mi vůbec nesedl konec a dodíval jsem to s takovou hořkou pachutí. Snad to třetí díl napraví.

plakát

Spider-Man: Napříč paralelními světy (2023) 

Po shlédnutí jsem si říkal, proč jsem čekal tak dlouho než jsem se na film podíval. Protože je film prostě skvělý a není nic, co by se dalo vylepšit. Krásný vizuál, hudba i příběh je super. Škoda jen, že to vlastně není nijak ukončeno. Punkový spider-man byl prostě super a odlišné vizuální styly jednotlivých postav jsou jen pastvou pro oko. Po shlédnutí jsem byl opravdu nadšený, což jsem vůbec nečekal. Prostě jasných 5 hvězd a na případné pokračování snad půjdu i do kina.

plakát

Otona no bóguja-san - Season 1 (2018) (série) 

Série je složena z krátkých cca 5ti minutových dílů. Jeden z hlavních hrdinů přijde pracovat do obchodu se sexy brněním, který vede kouzelník, který brnění vyrábí a dvě jeho pomocnice. Jak už naznačuje děj se celá série točí kolem spoře oděných slečen a vtipných situací z toho vyplývající. Kolem 7 dílu to snad i má nějakou zápletku, ale vše je povrchní a brané s humorem a tak vlastně je i každý díl ukončen. Něco bylo vtipné a něco trapné. Vzhledem k délce každého dílu se jedná spíše o takovou jednohubku pro zasmání, protože intro i outro má kolem minuty, takže ono toho děje moc nezbyde.

plakát

Wonka (2023) 

Příjemný příběh, chytlavé písničky i postavy. Vizuál hezký. Není moc co kritizovat a film/muzikál jsem si užil.

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Film jsem si prostě užil. Vynechal jsem přemýšlení nad dějem a jen se bavil. Musím říct, že už hooodně dlouho jsem se u českého filmu tak nezasmál. Humor rozhodně není pro každého, ale mě opravdu seděl. Doporučuji

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Ve všem dokonale průměrný film a asi ani nemá ambice být něčím jiným. Chvílemi jsem se zasmál/chvílemi to bylo trapné. Občas jsem se bavil/občas jsem se nudil. Děj nemá hloubku ani promyšlenost, tento díl je takový zbytečný. Opravdu dokonalý případ průměrného filmu.

plakát

Gran Turismo (2023) 

Tento styl filmů to má u mě hodně jednoduché. jako fanoušek automobilového sportu stačí do filmu přidat závodní auta a okruhy a min 3 hvězdy má film jisté. Dále stačí přidat zajímavý příběh a stává se z toho zábavný film. Sice jsem příběh znal, ale takto zpracované se na to dívalo dobře a film utekl. Co mi vadilo, je český dabing. Není to chyba filmu, ale hlavní hrdina byl nadabovaný tak, že pokaždé, když mluvil, mi to trhalo uši. Jinak se jedná o kvalitně zpracovaný film, který pro fanoušky určitě není šlápnutím vedle. Film jsem si užil, jen bych možná dal větší prostor tomu, že jezdci na reálné závodní místo museli opravdu dřít a opravdu to jen není od obrazovky do auta. Jezdec Schulin by také mohl dostat lepší péči v českém dabingu :-)

plakát

Jednorožci vs. medvídci (2022) 

Když jsem si film pouštěl, čekal jsem přehnanou komedii s množstvím nesmyslných situací. Ale opak je pravdou. O komedii se vlastně vůbec nejedná a je to animované válečné drama. Jenom s medvídky a jednorožci. Zajímavé jsou rozdílné styly kreslení jednotlivých ras a u filmu jsem se až nečekaně bavil. Strhující příběh o bratrství a traumat války. Film měl i nápadité zakončení. Opravdu se pro mě jedná o velké překvapení. Ve filmu se nešetří krví a násilnými scénami, takže rozhodně nepouštět dětem :-) . Doporučuji

plakát

Červený střevíček a 7 statečných (2019) 

Vzhledem k tomu, že se jedná o 100x ohrané téma je pohádka velice hezky zpracována a příběh zase probíhá trochu jinak. Pohádka má i mírně výchovný přesah. Dobře se na to dívalo a bavil jsem se.