Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 344)

plakát

Kotrmelec (1961) 

Zapomenutý film z hornického prostředí, který neurazí ani nijak nenadchne. Ten pes byl na zabití a chudák skončil v paneláku. Tohle nebyla agitka, ale spíš situační komedie o tom jak sladit partu na stejnou vlnu. Ten děda v podání Fialy byl postrach ty jeho výbuchy.

plakát

Saw X (2023) 

Další pokračování téhle dlouhé série a evidentně ne poslední. Tady je to zasažené někam mezi první díly. První půl hodina je taková zdlouhavá, ale posléze se ukáže proč tomu tak je. Museli jsme se vše dozvědět. A pak se tvrdě na věc, objevují se starý známý. Pasti jsou brutální a místy až opravdu nechutné, viz řezání nohy drátem. Je tam nezvykle hodně zvratů, ale dobře jsem se bavil.

plakát

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora (2022) (seriál) 

Strašně dlouho mě trvalo se donutit na to podívat po jednom díle jsem to na víc jak rok vzdal. Epizodní seriály mě prostě nebaví. A k tomu ty různé časové období, kdy se jednotlivé díly odehrávají tomu moc nepřidají na atraktivitě. Některé jsou povedené jiné k smrti nudí či ne zaujmou. Viz třeba poslední díl o ptácích, byla blbost.

plakát

Také andělé jedí fazole (1973) 

Najednu stranu typická komedie s Budem Spencerem kde mu tentokrát dělá parťáka Giuliano, který mě místy přišel až moc jako by gumový. Ale Bud je tu přece jen v netypické roli, obvykle je to vždy bručoun co se mu do ničeho nechce a až z donucení jde na věc. Tady je ukecaný a pohodář, samozřejmě o bitky není nouze. Co mě na filmu moc nesedělo byla doba kdy se to odehrává 20 léta 20 století.

plakát

Sláva (2022) (seriál) 

Na korejské seriály mám poslední dobou štěstí. Točí zajímavé věci. Tady to jsem jen tak zkusil co z toho vyleze a chytlo mě to. Žena co se rozhodne pomstít za brutální šikanu na škole. Udělá to velmi rafinovaně a v podstatě se viníci zlikvidují sami mezi sebou. Postavy jsou velmi dobře zahrané, hlavní hrdinka je velmi sympatická a člověk jí to věří. Stejně tak její spolu popravčí. Podobné drama nevyhledávám ,ale tohle za to stálo.

plakát

Code 8 (2019) 

Nezáživný akční sci-fi. Příběh je takový nijaký, lidé se schopnostma žijí spíše na druhé straně zákona a systém se to snaží zakázat. Mě to moc nebavilo.

plakát

Žraloci v Paříži (2024) 

Hodně nevýrazné, bez špetky atmosféry. A stále stejný scénář.

plakát

Bionic (2024) 

Co to sakra bylo? Lidi chtějí protézy, protože pak mají schopnosti. Neskutečná kravina.

plakát

Godzilla Minus One (2023) 

Godzilla mě nikdy moc nebrala, a tenhle film na tom nic nezmění. Ještě je to zasažené do doby těsně po válce a to mě moc nesedí.

plakát

Atlas (2024) 

Taková pohádka pro děti, o stroji a lidech.

Časové pásmo bylo změněno