Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Elysium (2013) 

Proč myšlenku filmu divákovi přednést bez litrů krve, když to jde s ní, že? Proto ta jedna hvězda.

plakát

Záhady světa (1980) (seriál) 

Byl to skvělý seriál, u kterého jsem se jako malá holka klepala pod peřinou strachy, ale nikdy jsem si nenechala ujít ani jeden díl. :)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

V tomto momentě film hodnotilo 366 lidí a je vidět, jak dvousečné je toto hodnocení. Záleží prostě na tom, zda jste fanouškem Hp a tuto ságu máte rádi nebo naopak. Já jejím fanouškem jsem a film považuji za velmi zdařilý. Nejvíc oceňuji to, že po celou dobu si na mě film vynutil plnou pozornost, což se mi stává málokdy.

plakát

Smrt čeká všude (2008) 

Kathryn Bigelow gratuluji nejen k Oskarům, ale dle mnohých příspěvků a komentářů i ke koulím. S hodnocením tohoto filmu si lámu hlavu. Čtyři hvězdy dávam za to, že mě film dokázal na židli udržet celou dobu, za skvělou kameru a střih. Tu pátou nedávám za děj, který jsem v tom hledala a za to, že hlavní hrdina je tam ukázanej jako voják idiot - dyť by za to, co tam předvádí šel bručel až by zčernal.

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

Souhlasím s komentářem Jendy. (ano, i s tím, že jeho komentář je mírně zkreslený :-) ). Sama knížka mě moc nechytla za srdce. Z celé ságy (knižní podoby) na mě druhý díl působí jako nejslabší. Deprese hlavní hrdinky je na můj vkus strašně roztahaná. Z filmu oceňuju hlavně jednu scénu, kdy se tam po lese prohání Viktorie s vlkodlakama v patach. Fakt parada, včetně hudby. Na druhou stranu Alicina vize šťastného páru Bella - Edward je naprosto infantilně předvedená a celý film, dle mého názoru, posunula na to hodnocení, které film má.

plakát

Neúplatní (1987) 

Hvězdné obsazení se skvělými výkony. Parádní příběh. Fakt super.

plakát

Záskok (1997) (divadelní záznam) 

tomu se snad ani jiné hodnocení dát nedá :)

plakát

Jedna ruka netleská (2003) 

Opět žasnu jakýho skvělýho herce máme v Ivanu Trojanovi. Jirka Macháček samozřejmě taky skvělej výkon, bohužel jeho blbečci jsou pořád jedno a to samý, ale kdežto Hitler v podání Ivana Trojana se jen tak nezapomene. Ve filmu jsou skvěle debilní hlášky (viz. "Počkej") a skvělej černej humor.

plakát

Jen blázni spěchají (1997) 

Je to skvělá oddychovka. Ohodnocení *** dávám i kvůli skvělému výkonu Matthew Perryho (nevím jestli je to dobře nebo špatně, ale pořád v něm prostě vidím Chandlera) a samozřejmě i výkonu Salma Hayek. Tady měl někdo dobrou trefu při obsazování. :)

plakát

P.S. Miluji Tě (2007) 

Většinu "romanťáren" si pouštím k vymytí mozku. Předpokládala jsem, že u tohohle filmu to bude podobné. Nějak se tak nestalo. Příjmně mě tahle romantika překvapila. Rosamunde Pilcherová se má ještě co učit. :)