Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (7)

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

To nejlepší, co jsem za poslední dobu viděla. Akční, napínavé, film na nějž se dívám s otevřenou pusou:) Ti švédi to umí dost dobře :)

plakát

Michael Jackson's This Is It (2009) 

Po tomhle dokumentu můžu snad jen říct, že nechápu jeho smrt a říkám si, že je to snad pouze a jenom iluze. 90%

plakát

Muž na laně (2008) 

Měl svůj sen a splnil si ho a je to úžasné. Dlouho jsem neviděla, tak fascinující dokument, který by mě tolik zaujal, že jsem u něho seděla s otevřenou pusou. Výborná hudba, která dokreslovala výpovědi "spolupachatelů" a jejich vžití do oné situace před mnoha lety, tak že každého člověka musí zaujmout:)

plakát

Farma zvířat (1954) 

Film splnil přesně to,co jsem od něho očekávala.Velmi okatě vylíčen odpor proti komunismu,diktatuře ve formě zvířat, přičemž prasata se na to hodí opravdu výborně a neskutečně si je znechutíte.Ten filmm splnil svuj učel a určitě je dobře, že existuje.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Absolutně úžasný film, nejlepší co jsem za poslední dobu viděla a bojím se,že už žádný snímek tenhle nepředčí, i když to je asi momentální pocit.Kdybych na tom filmu nebyla v kině je i dost možné,že bych to vypla,protože vyloženě utočí na psychiku a po chvíli a hlavně ke konci se vám začnou šíleně potit ruce.¨Nádherná hudba a odstrašující příběh, který ve vás zanechá stopy ještě hodně dlouho.Oceňuji výkon Ellen Burstyn i ostatních herců, ale ona je opravdu skvělá herečka.

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Kouzelný a dlouho očekávaný film, který mne nezklamal a po prvním shlédnutí jsem si ho ještě dvakrát pustila.Skvělá hudba.A úžasný Robert De Niro jako drsný pirát s jemnou dušičkou:).A po pauze i dokonalá Michelle Pfeiffer, která coby zlá čarodějka nezklamala.

plakát

Edith Piaf (2007) 

Naprosto perfektně natočený film až na ty přeházené scény, kdy si člověk musí dávat do spojitosti různé souvislosti, to bylo úžasně poutavý.M.Cotillard podala velmi přesvědčivý výkon.