Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (66)

plakát

Máme tu ducha (2023) 

Kdyby tento film měl o 40 minut méně, mohla by to být slušná jízda.  Film nabere občas slušné tempo, kamera umí být hravá a David Harbour si to vyloženě užívá.  Ale kvůli délce je to tak uondané a natahované, že je těžké u toho neusnout.

plakát

Dračí princ - Book 4: Earth (2022) (série) 

Tato série měla díky pauze čas na to, přijít s něčím větším, ale místo toho se vrátila v dost unaveném stavu...

plakát

Trol (2022) 

Pokus o Hollywood bohužel nese všechna hloupá klišé, které se v tomto filmu ještě hrdě vynáší do nebes. Jakoby chtěli autoři říct světu, koukejte my Norové to umíme taky.  Jenže ten hloupý holywoodský blockbuster má aspoň pořádnou akci.

plakát

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) 

Do značné míry zajímavější než jednička. Bohužel ale už bez Chadwicka Bosemana, což je velká škoda už jen proto, že jeho nástupce roli v podstatě zdědí a je to na tom znát.  Největší problém má však film s větším množstvím dějových linek, kde se nedaří vše patřičně vybudovat. I přes velkou stopáž tak filmu ještě nějaký ten čas chybí.  V první polovině jsem též měl problém s tempem. V pohodlném sedadle a teplé místnosti to je ideální pro šlofíka.  Avšak Wakanda nechť žije a uvidíme kam bude tato bohatá civilizace dál směřovat.  Půda je připravená.

plakát

Raymond & Ray (2022) 

Mám rád tyhle " obyčejné " příběhy.

plakát

Jen vraždy v budově - Série 1 (2021) (série) 

Zajímavý námět i zápletka, sympatičtí herci, ale tak nějak bez šťávy. Pár dílů bylo moc fajn, ale většina byla spíše taková oddychovka u které mi ke konci bylo už jedno jak dopadne. Navíc snaha zamotat divákovi hlavu byla spíš kontraproduktivní a výsledné vyznění bylo poněkud slabší.

plakát

Rod Draka - Série 1 (2022) (série) 

Možná i díky nedůvěře v návrat ke kvalitám původní Hry o trůny se může Rod draka těšit takovému nadšení. Po opatrném oťukávání se však ze seriálu vyklubali ty nejryzejší Hry o trůny v jaké jsem ani nedoufal. V celkovém součtu mi sice nevyšel plný počet hvězd, ale přesto jsem opět otrokem HBO a jejich tvůrců s podporou G.R.R. Martina a za trest musím dva roky netrpělivě vyčkávat na další nášup epizod. Krutá to doba...

plakát

Black Adam (2022) 

Plochá rubačka několika supráků a bez jakékoliv snahy o příběh.