Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Oblíbené seriály (6)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Poslední série seriálu Hra o trůny nedopadla bohužel nějak dobře, ale za mě jde pořád o nejlepší fantasy seriál, dokonce za mě jeden z nejlepších seriálů vůbec. Když jsem se před lety podíval na první díl seriálu, tak mě ze začátku moc nenadchl, ale už od třetího dílu mě to začalo neskutečně bavit. Postupně jsem nakonec zhlédl sedm sérií, které jsem si neskutečně užil, neboť jsou tam skvělé charaktery, postavy, příběh, zvraty, svět, scénář a v posledních čtyřech řádách je určitě i skvělé CGI. Před poslední řadou jsem celý seriál zkouknul ještě jednou a některé epizody si rád pouštím i v dnešní době. Bohužel, jak jsem už nahoře psal, tak mě poslední řada nakonec velmi zklamala, konkrétně mě zklamal hlavně příběh, nesmyslné změny některých postav a také hodně dalších nesmyslných chyb. Jediné co bylo pozitivního na poslední sérii bylo CGI, herecké výkony, kamera a střich. I přes neúspěch poslední řady je seriál Hra o trůny pořád mým oblíbeným seriálem, dokonce jsem díky němu začal číst i knihy, které jsou předlohou pro seriál.

Brooklyn 99

Brooklyn 99 (2013)

Za mě je to skvělý seriál, který mě už chytil hned v prvním pěti minutách a po zhlédnutí prvních třech epizod jsem věděl, že je to skvělý seriál. Momentálně když mám zhlédnuty všechny dosud vydáné epizody, tak musím říct, že je to můj oblíbený komediální seriál, který určitě stojí za to! Seriál má skvělé herecké výkony, charaktery, kameru, střih, scénář a ještě vás k tomu skvěle pobaví. Seriál má zatím sedm sérií a během té dlouhé doby se postavy skvělé vyvíjí, některé více, některé méně, každopádně jsem rád, že mě i sedmá série pobaví a doufám, že si to tvůrci nepokazí.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Za mě je tento seriál prostě jednoduše řečeno skvělý. Už od první epizody, kterou mám nejraději, mě to začalo neskutečně bavit. Seriál má dohromady dvanáct serií a všechny mě opravdu bavili, sice už šestá řada začíná trošičku pokulhávat, ale ještě je velmi dobrá. Horší to začíná od sedmé série až do té poslední dvanácté, kdy seriál tak trochu ztrácí to svoje původní kouzlo a některé postavy se dokonce i dost změní. Popravdě změna některých postav mi i celkem vadila, hlavně u Howarda Wolowitze, který se změnil za mě nejvíce a tak se z velmi vtipné postavy se poté postupně stávala až na nějaké výjimky celkem nudnou postavou. Dále tu, ale máme i postavy, které se sice během těch let také vyvíjely, ale za mě správným směrem, mezi tyto postavy patří původní trojice, jimiž jsou Penny, Sheldon a Leonard. U ostatních postav mi vývoj nějak nevadil a našel jsem v tom nějaké klady, ale také nějaké zápory. Nejlepší je na tomto seriálu, ale samozřejmě humor, u kterého se vždycky rád pobavím, dále jsou tu skvělé herecké výkony, scénář, kulisy a nakonec originalita. Seriál už tedy bohužel skočil a musím říct, že měl velmi dojemný konec, který si za mě zaslouží potlesk, protože to co Hra o trůny nedokázala, tak Teorie velkého třesku to zvládla na výbornou. Samozřejmě máme ještě nějakou tu naději na nějaké to pokračování v nějaké té speciální epizodě, protože už teď to v budoucnu chtějí udělat minimálně herci. Takže závěr je takový, že pokud máte rádi sitcomi, tak tohle je ten pravý. Zde jsem hodnotil seriál celkové pěti hvězdami, ale kdybych to měl hodnotit bodami, tak bych dal za celý seriál tak 9/10. Kdychych ale měl hodnotil seriál od první série až do šesté tak by dostal jasných 10/10 bez váhání.