Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (5)

plakát

Stáří není pro sraby (2022) 

FIlm obsahově za 3 hvězdy - 2hvězdy za teplouše. Člověk by řekl, že je jich na světě snad 30% dle toho kam se všude cpou.  Se divím, že tam nebyl +1 černoška a +1 číňan, aby to bylo genderově vyvážené... Nakopal bych vás do zadku!

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Já bych to shrnul asi takto, lidé si přáli mí happyend a tak to tvůrci zkusili. Dávám 4hvězdy, za to, že se dle mého s tak těžkým úkolem popasovali vcelku dobře. Jako průšvih to vyloženě nebyl a to se počítá.

plakát

Souboj s rodinou (2019) 

Film relativně dobrý. Po tvůrčí stránce asi nelze nic vytknout. Ovšem wrestling je něco co vůbec nechápu. Tento film mě v tom jen více utvrdil. Do teď si kladu otázku zda se dá těšit na titul když jedete podle scénáře a jen ukazujete nacvičené figury. Proto taky asi moc nechápu ani tento film a musím hodnotit ze solidarity k američanům místo dvou hvězd, alespoň za tři.

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

Kde začít, snad asi tak, že jsem šťastný, že mi do toho něco vlezlo a zkouknul jsem film z pirátských stránek protože za toto by měli tvůrci zaplatit všem co si sednou do kinosálu. Já si tuto ABSOLUTNÍ BLBOST mohl dávkovat po částech aby to nebylo pro mé tělo velký šok. Teď když píšu recenzi, tak má film úctyhodných 48%. Pevně věřím, že se nám soudným uživatelům podaří stáhnout film na krásných 25% protože víc si rozhodně nezaslouží. Prvních 10 min jsem měl pocit, že se dívám na Bolywood. Myslel jsem si, že se tvůrci alespoň trochu poučí z předchozího dílu (už netuším jakého. Myslím 6??) že vzletová dráha pro letadlo je dlouhá jako cesta z Prahy do Mosky, ale to jsem se šeredně zpletl. Jediná věc co byla v pořádku byly snad jen stromy co rostly, jak dobře známe od země nahoru. To bylo asi vše.  DO teď nechápu jak to, že není film v sekci Sci-fi.  Každá akce porušila snad milion fyzikálních zákonů a dívat se na to snad může jen moje 3 letá dcera. Doslova vám to totiž VYPALUJE OČI !!! Jako třešnička na dortu je věta z 1:42: "Dokud se budeme řídit fyzikálními zákony, tak se nám nemůže nic stát". V tento moment jsem vyprsknul smíchy. Škoda, že se tím samotní tvůrci neřídili. Možná jim chtěl scénárista něco naznačit, ovšem to se nepovedlo.. Nikdy ten film už nechci vidět. Nikdy! Napadají mě další a další věci co bych zde nejraději napsal, ale to by bylo několik stránek. Snad jen za malou zmínku stojí "vzkříšení Hana"? Tomu snad nikdo nemohl uvěřit.. A na závěr jak se z muže co chce zabít bratra stane naprostý lidumil? Obejmou se a všechno je v pohodě? Teda já nevím, ale mě se stačí pohádat se starou a reším to měsíc a ne 1,5minuty. Ale tak proč ne. Asi žiju v jinak fungujícím světě jak jsem zjistil.