Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (245)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Počas celého film som netušil, že to je životopis nejakej skutočnej wrestlerky, ale bral som to ako normálnu komédiu. A ako komédia to nejak extra zábavné nie je. Sem tam sa podarí nejaký vtip Nickovi Frostovi, ale to je tak všetko. Našťastie dramatická línia funguje celkom dobre a občas ma film dojal. Najviac sa mi páčilo zobrazenie toho, aké ťažké je byť wrestlerom. Na pár megahviezd pripadá niekoľkonásobne väčšie množstvo chudákov, ktorí celý život živoria v nejakých lokálnych ligách za pár drobných. Nie je to podané tak depresívne ako vo Wrestlerovi s Rourkeom, ale aj tak ma prekvapilo, že je tak výrazná línia v rodinnom filme. Môj najväčší problém mám asi s hlavnou postavou. Jej predstaviteľka je síce sympatická, ale tá postava je taká nemastná neslaná a celý film som čakal kedy sa už konečne rozohní a stane sa z nej tá drsná showmenka. A nestalo sa to ani ked bola v ringu. Pritom skutočná Paige v tých pár zostrihoch, ktoré som si pustil pôsobí oveľa charizmatickejšie a zábavnejšie ako je podaná v tomto filme. Škoda. Už tradične sa neoplatí pátrať po tom ako to bolo v skutočnosti, lebo zase zistíte, že si to filmári znova kopu vecí prifarbili. Z hercov ešte spomeniem Vince Vaughna, ktorého postava trénera ma zaujímala viac ako príbeh hlavnej hrdinky. A Rock si aj v tých pár scénach ukradol film pre seba. Je to proste extra sympaťák. Škoda že hrá v tak priemerných filmoch. Výsledkom je ďalšia tuctová jednohubka, ktorá oprávnene zapadla. 5/10. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JMENUJU SE PAIGE A TEĎ TADY VLÁDNU JÁ!…“ /// Rodina posedlá wrestlingem – což kurva JE divnej sport (a je to vůbec…no to je jedno…). Film je v první třetině celkem zábavnej. Možná je to takovej buranskej humor, ale zasmál jsem se. Taky je z něj cejtit atmosféra vítězů a dokáže vyvolat endorfiny štěstí. Pak se samo ukáže, že cesta za slávou není žádnej med, takže není nouze o dramatický okamžiky. Jak v tréninku, tak v rodinným kruhu. Složitě řečenu - přesto, že jde o wrestling v první řadě, tak v neposlední řadě nejde jen o wrestling. Je to taková „podpráhová“ reklama na tenhle sport, která mi nevadí, celkem mě baví, ale … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ségra mi vyfoukla místo v …(dosaď si sám). 2.) Miluju ring! Ať už se tam dělá cokoliv. 3.) Thx za titule “num71“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Příjemný oddechový snímek s atraktivním příběhem, který si Vás ve svých nejlepších momentech zcela získá. Tím vším je snímek Fighting with My Family, který vyjma skvěle soustruženého příběhu nabídne i líbivé civilní herecké výkony, výborný soundtrack společně s břitkým britským vtipem a plnou náruč velmi osobitého charismatu. Jsem si téměř jist, že režijní debut Stephena Merchanta nemohl dopadnout lépe. Sešlo se zde totiž tolik vytříbených ingrediencí, že to zkrátka nemohlo dopadnout jinak. Skvělá práce! PS: Herečka Florence Pugh je očividně herecký objev roku! „Paige, I myself have come from a wrestling family too. I know exactly what it means to you. But don't worry about being the next me. Be the first you.“ ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Bolo úplne logické, že sa popularitu wrestlingu bude snažiť dosiahnuť Dwayne Johnson, inak zvaný aj The Rock. V tomto príbehu podľa skutočnej udalosti hraje sám seba a má len zopár štekov, takže jeho fanúšikovia si neprídu na svoje. Film je to však veľmi príjemný, nehraje sa na nič výnimočné, má vtipné i vážne okamihy a pochopiteľne apeluje na všetky dobré športové vlastnosti. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Že by překvápko roku? Na první pohled Fighting with my family působilo jako Indie festivalovka, na kterou si nikdo po týdnu nevzpomene, ale nečekaně velmi pozitivní recenze a nasazení do kin filmu výrazně prospělo a já odcházel z kina velmi spokojen. Florence Pugh, která minulý rok nakopla kariéru Outlaw Kingem je naprosto excelentní a její kariéra vstoupá rapidně viz. nadcházející Midsommar a Little Women. Film se zaobírá poměrně neotřelou látkou Wrestlingu a pojednává o sociálně slabší rodině, která nic jiného než wrestling nemá a neumí, vše se změní když syn s dcerou jsou pozváni na cásting WWE. První třetině se daří suchý britský černý humor s velmi údernými hláškami, poté je film spíše sportovním dramatem, přesto velmi silným, dojímavým a zábavným. Vince Vaughn v roli trenéra správně přísný a musím říct, že progress Vaughna z průměrného komika ve velmi solidního herce byl velmi neočekávaný, ale už v Hacksaw Ridge zahrál kapitána perfektně, v Cell Block 99 byl jeho přerod nejúdernější a uvidíme, co předvede v Dragged Across Concrete. Potěší The Rock v menší roli a v krátkých záběrech se zde mihnou i Wrestlingové legendy, Při finále ukápla i slza, takže spokojenost. "Dick me dead, Bury me alive! " 80% ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Natáčení probíhalo v Paigeině rodném měste Norwichi a v nedalekém pobřežním městě Great Yarmouth. Natáčelo se také v britském městě Bracknell a v Santa Claritě v Kalifornii. (BMW12)
  • Film je založen na příběhu hvězdy wrestlerské WWE Paige a její rodiny. (BMW12)
  • Během odletu Paige (Florence Pugh) hraje „Certain For Miles“ od Cayetana. Během tréninku hraje „Taking Care Of Business“ od Thunderpussy. (Duoscop)

Reklama

Reklama