Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Family guy je nejvtipnější seriál, co sem kdy viděl. Tenhle naprosto absurdní humor mi sednul jak prdel na hrnec a nechal mě zemřít smíchem ve smrtelných křečích, abych moh povstat z popela jako Fénix a dát si to milionkrát znova. Family guy je taky velmi kontroverzní a nedoporučuju ho dětem a blbcům.

Americký táta

Americký táta (2005)

Další kontroverzní šikana společnosti v podání Setha MacFarlana, která se může postavit vedle Family guye. Seriál, stejně jako jeho starší bratr, obsahuje velkou dávku absurdity, černýho humoru, kritiky a kontroverze. Dávám ho vedle FG k tomu nejvtipnějšímu, co sem kdy viděl.

The Wire - Špína Baltimoru

The Wire - Špína Baltimoru (2002)

The Wire je jedna z nejkvalitnějších věcí, co vám může seriálová tvorba nabídnout. Nejsem sice žádnej fanda kriminálek, ale tohle se hodně povedlo. Téma je vybraný dobře a příběh je propracovanej do detailů a hlavně působí dost realisticky. Možná právě taková ta roztahanost děje, kdy se prostě celej případ nevyřeší za půl hodiny, ale rozebírá se to detailně a trvá dlouho než se to vyřeší, někoho odradí, ale mně přesně tohle sedlo. Sice sem měl trochu problém občas se orientovat mezi postavama, protože je jich tam docela dost, ale pak sem si zvyknul. Zatim mám za sebou první sérii a myslim, že si zaslouží maximální hodnocení.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Klasika. Kromě výbornejch příběhů a zápletek je tenhle seriál hlavně dost vtipnej. Nebudu tady dávat ňákej dlouhej popis, protože to podle mě musí znát snad každej.

Oz

Oz (1997)

Po první sérii zatim hodnotim plným počtem. Je to hodně kvalitní věc, kde se život ve vězení popisuje dost reálně a kde nehrozej žádný happy endy, nebo podobný věci. Nejsou tu v podstatě žádný kladný postavy, kromě pár výjimek, který ani nejsou vězňové. Zbytek sou vrazi, dealeři, feťáci, krysy, zmrdi, kanibalové, teploušové, transvestiti atd. Pak tam je pár neutrálních postav a to je asi všechno. Zajímavej je i způsob vyprávění a pokud sledujete seriály, tak tam můžete vidět několik známých tváří, jako třeba Mr.Eko a Michael z Lostu, Taub z House, nebo Maria Laguerta z Dextera a jak koukám na obsazení, tak v pozdějších sériích přibudou ještě další :) Už se těšim až se podívám na další série.