Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Světová invaze (2011) 

Velké očekávání, doufání že tento kousek zaplní mezeru kdy emzáci napadnou zemi a konečně jim vojáci stačí oplácet plnou silou, leč toto, nemá cenu omýlat nezdary v tomto filmu nebo spíše tohoto filmu jako celku. Aaron u mě není herec pouze se veze na vlně ostatních herců tudíž odsuzuji jeho obsazování do hlavních rolí. Dvě hvězdy jenom za to že to je bitva emzáků a vojáků.

plakát

Králova řeč (2010) 

Jak z nudného námětu udělat trhák? Obsadit skvělé herce, napsat výborný scénář. Neměl jsem v plánu vůbec koukat na tento film, bohudík jsem to neudělal. Koktajícího krále jsem měl sto chutí neustále opravovat a pomáhat mu doříct to slovo. Co dodat, film mě strhl a hltal jsem osudy královské rodiny plnými doušky.

plakát

Všemocný (2011) 

Nejlepší je od filmu nic neočekávat, nebudete zklamáni. To ale o tomhle filmu čekejte nečekané a nemyslytelné a dostane te to. Bradley Cooper se vyšvyhl a tento film jen dokazuje jeho schopnosti jak z mála udělat hodně. Ve chvílích jeho největšího sebevědomí mu upřímně závidím a v okamžicích kdy ho NZT vycucává ho lituju a doufam, že se z toho dostane. Co dodat, kdo by nechtěl být Všemocný?

plakát

Sucker Punch (2011) 

Po zjištění, že tenhle film režíroval mnou velmi oblíbený režisér, jsem byl natěšen a pln očekávání. Leč po pár okamžicích mi došlo, že toto byl krok špatným směrem. Děj je vyveden do několika rovin pomalu stejně jako ve filmu Počátek, bohužel ne tak bravurně spojen a proveden do takových detailů. Akční scény jsou dobré ve spojení sexy holky vs fantasy postavy, nikoliv však smysluplností boje( holky proti všemu nezáleže na důvodu). Očekávání velké, nicméně zklamání ještě větší.

plakát

127 hodin (2010) 

Moc nemusim filmy typu one-man show, ale zde jsem seděl zařezanej u obrazovky poslouchal skvělej soundtrack a děsil se toho jak si uřízne ruku, a že to bylo opravdu nepříjemné.