Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (8)

plakát

Past na myši (2024) odpad!

Tento snímek je naprostý odpad, který neměl nikdy vzniknout. Za mě nejhorší "horor", který kdy vznikl. Tento snímek rozhodně nedoporučuji.

plakát

Toy Story 4: Příběh hraček (2019) 

Myslel jsem si, že pokračování legendárního snímku Toy Story bude propadák, ale Pixar se opět předvedl. Je tu úžasná práce s postavami a úžasný průběh snímku, u kterého se opravdu nudit nebudete. Kromě snímku je úžasný i dabing... Dost mě zajímá, jak bude Toy Story 5 vypadat, a moc se těším. Tento snímek mohu jen doporučit.

plakát

Joker (2019) 

Tento úžasný snímek mohu jedině doporučit. Herecký výkon Joaquina Phoenixe je úžasný. V tomto snímku úžasně ztvárnil duševně narušeného psychopatického člověka. Co se týče příběhu, ten je více než dobrý. Za mě je to krimi snímek, jak má být. Tento snímek vřele doporučuju.

plakát

The Banana Splits Movie (2019) odpad!

Naprostý odpad! Nechápu jak po vydání snímku autoři mohli usnout. Jde vidět snaha udělat film, který je inspirován Five Night at Freddy's, bohužel snaha udělat horor o vraždících animatroniků se bohužel nepovedla. Při koukání na snímek pociťujete trapas, co se týče příběhu tak ten je naprosto o ničem. Pokud chcete prožít trapas, tak tento snímek je správná volba.

plakát

To Kapitola 2 (2019) 

Oproti prvnímu dílu je tato kapitola dost ubohá. Nepřijde mi vůbec strašidelná a je dost nudná – víc mě bavilo koukat do stropu než na samotný snímek.- Co se týče scének, myslím si, že je dost zničily vizuální efekty, které mi nepřijdou ani strašidelné, ani zajímavé. Navíc první kapitola měla úspěch jen proto, že hlavní protagonisté byli děti, ale ve druhém dílu jsou dospělí a navíc vědí, s jakým monstrem mají tu čest.

plakát

Pět nocí u Freddyho (2023) 

Já jsem velkým fanouškem Five Night at Freddy's a jsem velmi rád, že film byl natočen a mně se strašně moc líbil a jsem rád, že byl natočen, ale jen pro fanoušky FNAFKA, pro lidi, kteří chtějí vidět brutalní horor to není, ale pokud jste velkým fanouškem FNAFKA rozhodně doporučuju, film je plný easter eggu a referencí z her. Pokud jste o FNAFKU nikdy neslyšeli tak snímek nedoporučuju, ale za mě snímek byla užasný i velká nostalgie.

plakát

V hlavě 2 (2024) 

Vřele doporučuji tento snímek, který je plný emocí a doslova si hraje s vašemi emocemi. Podle mého názoru je vhodný jak pro děti, tak i pro dospělé. Každý si ve filmu najde své -pro mě to byla jedna velká terapie- a mohu říct, že snímek vám pomůže poznat sebe sama. Nedávám 5 hvězdiček jen proto, že jsem velkým milovníkem Pixaru, ale také za věci jako střih, dabing, scénář, animace, vtipné scény,... Rozhodně doporučuji.