Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Poslední recenze (11)

plakát

The Green Inferno (2013) 

Na tenhle film jsem se díval v noci v neděli asi ve 2 ráno a fakt jsem z toho jednu chvíli byl posranej, ale zase na druhou stranu ty scény byly fakt shit. Hitlo mě když ten malej boreček zachránil tu borku, jenom kvůli tomu že měla hezký kozy. Jinak film byl fire.

plakát

Wonka (2023) 

Největší shit za kterej jsem musel platit prostě klasickej wonka mě bavil 1000x víc. Aspoň bysme si z toho scénáře mohli trošku sednout na prdel protože to byla jedna píčovinka asi ze 100 píčovinek který bych napravil. Kokoti napravte scénář do příštího filmu.

plakát

Kožená tvář (1990) odpad!

Film nebyl stvořen z niičeho nic než ze sraček. Fakt mě to nasralo protože strávit hodinu a čtvrt za takovejhle film už bych asi nikdy neudělal. PROSTĚ NA TOM NENÍ ANI KAPKA DOBŘE VYTŘETE SI PRDEL JEŠTĚ TEN DABING AHHH TO SE PROSTĚ NEDALO UPLNY HOVNO UZ BYCH SE NA TO NIKDY NEKOUKL. A to málokdy píšu capslock věty ale teď už lituju toho, že jsem se na to podíval. Nechybí mi ani jedna sekunda toho filmu. Radši se podívám na nějakej sci-fi horror z afriky než na tohle. Peníze bych za tuhle sračku nedal. Doporučuji si vytřít prdel s filmem.

Poslední hodnocení (362)

Reklama

Poslední deníček (2)

píčovina z hoven vol.2

gët geeked gët busy