Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Maverick

Maverick (1994)

neznám víc pohodovej film:) je to vtipný, mel gipson je neuvěřitelnej simpaťák a fandíte mu, i když je to dlouhý tak to ani chvíli nenudí, a když na to koukáta poprvé tak jste až do poslední chvíle napnutí jak to vlastně je:) takovejhle divokej západ bych si dal líbit, tady bych klidně žil... :)

Den nezávislosti

Den nezávislosti (1996)

Americký prezident letící ve stíhačce sejmout šmejd z vesmíru, starej alkoholik co se obětuje pro dobro lidstva, cool hlavní dvojka a samozřejmě happyend:) Vždycky když to jede v telce tak na to koukám:)

Statečné srdce

Statečné srdce (1995)

pokaždý když na to koukám tak se chytám za hlavu a radím williamovi ať do té pasti ty vole neleze, dyť je přece jasný že tě sejnmou... a pokaždý sem z toho stejně smutnej a se SVOBODOU mám na krajíčku..

Matrix

Matrix (1999)

ve svým okolí mám dvě skupiny lidí- ti co matrix milujou a ti co ho (pro mě nepochopiteně) prostě nemají rádi většinou s naprosto dementním odůvodněním. jednička přelomová- co se týče triků, soubojů ale hlavně nápadu... dvojka trojka podle mě naprosto logicky pokračuje tam kde první díl skončil. dost lidí se asi nedovede srovnat se svéráznou myšlenkou a tím pádem i pravděpodobným směřováním dalších dvou filmů. no každopádně i když se někomu "nelíbí" příběh, je to parádní akční jízda která se jen tak nevidí, a navíc (to musí uznat každej:)- morfeus je v tom plášti a brejlích fakt vostrej:D

Poslední skaut

Poslední skaut (1991)

Hallenbeck je největší krutor a tvrďák, takhle nekompromisní nikdo nikdy nebyl a nebude ;)