Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (8)

plakát

Rodinná aféra (2024) 

Co to je tady s tím nízkým ohodnocením? To bylo tak milý, vtipný, je to cheesy jak blázen, chce se mi křičet ze střech "great romcoms are back"! Zac Efron má super comedic timing, Nicole Kidman je nádherná, jen postava Joey King je dost otravná na to, že jí má být 24, chová se jak patnáctiletá. Overall, nadprůměrnej počin.

plakát

Gestern waren wir noch Kinder (2022) (seriál) 

Nechala jsem si to rozležet v hlavě a zvyšuju hodnocení. Linka z devadesátek bavila víc, a to zejména díky skvělýmu výkonu Damiana Hardunga. Z celýho příběhu mrazí v kostech, nicméně to vykreslení rodinný dynamiky, vzorců, který si z rodin odnášíme, a dopadů rozhodnutí v určitý momenty bylo naprosto skvělý. Navíc tomu dost prospělo míchání časovejch linek. Chvílema se tam možná až moc kecá, ale ten celkovej dojem je natolik silnej, že nemohu jinak než dát 5 hvězd místo 4.

plakát

Má lady Jana (2024) (seriál) 

Ústřední dvojka velmi bavila, the chemistry is chemistrying, ale tý vaty tam s vedlejšíma postavama a nadbytečnýho vykecávání... Protože to způsobilo, že jsem se chvílema strašlivě nudila a hrozně to zkazilo dojem. A ten narrator byl už během druhýho dílu teda extrémně otravnej. Klidně by tomu slušelo o dva díly míň. Hvězdička navíc za krásný kostýmy, a to zejména Jane. (All's well that ends well. Somebody should write that down. Hehe.)

plakát

Jak prodávat drogy přes internet (rychle) (2019) (seriál) 

Pecka, parádní jízda. První řada se rozjede pořádně hlavně na konci a pak už to zbývající dvě řady fakt jede. Je to dost ulítlý a zároveň fakt vtipný. Moc hezky si to dělá prdel z "nadlidí", jako je třeba Zuckerberg. Hvězdička dolů za pár hluchejch momentů, některý postavy (Lisa, ehm, ehm) mě moc nezajímaly, asi bych se obešla i bez těch "vysvětlovacích" momentů. Ale jinak tleskám, Němci. Celý ty tři řady dávaj dohromady kompaktní příběh, trochu se bojim, co chtěj vymýšlet v ohlášený čtvrtý sérii.

plakát

Bridgertonovi - Série 3 (2024) (série) 

Tyjo, já nevim. První půlka byla super, hlavně teda třetí a čtvrtej díl, fakt top-notch. A ta druhá byla dost velkej cringe. Sedmej a osmej díl šly kvalitou dost nahoru, ale ty dialogy? Kdo to psal, pane bože? A celej ten děj od pátého do osmého dílu šel shrnout třeba do dvou. A proč byli všichni tak přemalovaný, že to i na mým notebooku s neslavnou kvalitou obrazu šlo tak hrozně vidět? A proč to vypadalo, jako kdyby v druhý půlce absolutně zapomněli všichni umět hrát? I Jonny Bailey se Simone Ashley, který předváděli dost solidní výkony v druhý sérii, byli normálně tragický. Byl tam režisér? Pokusím se někdy o rewatch a třeba přehodnotím, ale takhle tři hvězdy z milosti.

plakát

Moje vina (2023) 

Tohle byla fakt demence. Dialogy byly místama až úplně hloupý. Hvězdička za to, že musím uznat, že chemie mezi hlavníma postavama docela fungovala. Ale jinak cringe, vlastně mi bylo až nepříjemný na to koukat.

plakát

Vrah naoko (2023) 

Tyjo, nakonec vlastně docela příjemný překvapení. Na začátku jsem se fakt musela smát snaze udělat z Glena Powella zakřiknutýho, ne úplně atraktivního nerda s brejličkama a komedie to teda fakt není, ale tak po třetině se to rozjelo. Za mě super scénář a jako odpočinkovej film s trochou zamyšlení na večer fajn.

plakát

Maxton Hall: Svět mezi námi (2024) (seriál) 

S1: Je ten příběh nějak inovativní? Ne, tady se nikdo opravdu nesnažil objevovat Ameriku. Nicméně chemie mezi představiteli Jamese a Ruby je neskutečná, linka enemies to lovers funguje, vývoj postav je super a je to tak krásně natočený, že je to jedna z nejlepších YA věcí, kterou jsem kdy viděla. Největší "I'm sold" moment přišel při taneční scéně ve třetí epizodě, kdy jsem pochopila, že tvůrci fakt věděj, co dělaj. Doporučuju si to pustit v originále. Už je potvrzená druhá série.