Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

(K)lamač srdcí (2010) 

Zbytečný film. Vysvětlím proč: Mám pocit, že v dnešní době se natáčí podle jedné šablony. Zde je: To se vezme ústřední dvojice (naprosto odlišná, přesto se společnými zájmy), z nichž jeden tomu druhému ustavičně lže, zkomplikuje mu to však láska. Pak se zásadně musí objevit cvoklá/ý kamarádka/kamarád, rus, ukrajinec nebo srb, nějací pomocníčci a vše se to promíchá (přiznávám) s krásnou scenerií (nejlépe jih Francie, Itálie nebo něčeho podobného), přidá se trochu těch akčních jakoby prvků a všechny dosud známé prvoplánové vtípky. Jedna hvězdička za vidličku a druhá za bezdomovce. Ps: A co ta mezera Vanesso? Operace by bodla.

plakát

Tajnosti a lži (1996) 

(Asi spoilery) Ehm...víš Dušinko....Stačí si toto vynásobit stopadesáti a scénář je na světě. Začátek je nudný a místy naprosto nepochopitelný, což první polovinu filmu značně ubíjí. Druhá polovina je z hlediska koukatelnosti lepší, ale pořád to není nic moc. Místo pláče vyvolávají srdceryvné scény spíše smích. A k tomu ty anglické ksichty (tohle se nedá jinak nazvat). Některé scény jsou například naprosto zbytečné (dávný kamarád z Austrálie, slečna po autonehodě, nespočet fotících se zákazníků, vysávání, povídání si s kamarádkou Hortense). A na závěr - asi 10 minutová plačící scéna... Podivnost na entou. Jedna hvězda za normálního fotografa, jedna za inteligentní dceru/černošku.

plakát

Malá Miss Sunshine (2006) 

Né, skutěčně nachápu za co Oskara? Dlouhé, nudné, podivné.........komedie? Ani omylem....

plakát

Tvůj snoubenec, můj milenec (2011) 

(Obsahuje asi SPOILERY) Zas tak pitomé to nebylo, ale myslím, že Život podle Dana na "podobné" motivy je mnohem lepší....Trochu unylé, trochu dlouhé a trochu dost nelogické (A co ten kámoš v Londýně? A co ten přítel, se kterým otěhotněla?)

plakát

Poznáš, až to přijde? (2010) 

Prosím, snažte se přežít první půlhodinu, pak už je to docela fajn film....Doporučuji přečíst si před shlédnutím několikrát obsah....Jediné co do teď nechápu je postava těhotné sekretářky....

plakát

Korsický případ (2004) 

A máme tady další komedii typu Blbec k večeři (francouzskou verzi) nebo Drž hubu. Perfektní letní komedie z malebné Korsiky, která vtipným způsobem využívá typické "korsické" nátury, častých výbuchů a averzi vůči Francii. Myslím, že v tu ránu se chtějí všichni stěhovat na Korsiku nebo alepoň na jih Francie k moři. A vynikající hlášky typu: "Pro zápalnou šňůru doporučuji typ bez aplikátoru...", "No, chcet někam hodit?"......jsou prostě dokonalé...DOPORUČUJI

plakát

Julie a Julia (2009) 

Mě se film tedy velice líbil. Sice mi na první pohled připadal strašně dlouhý, ale po druhém shlédnutí jsem si ho doslova zamilovala. Líbí se mi samozřejmě Meryl, Amy a vůbec celá ta atmosféra a krásná Paříž. Myslím, že nejsem jediná kdo ihned po shlédnutí filmu začal brouzdat internetem ve snaze najít onu pověstnou kuchařku Mastering the art of French Cooking (Umění francouzské kuchyně) a dozvědět se tak něco o Julii Child. Ortel: Skvělá komedie o vaření, která sice není nejúžasnější dílo kinematografie, ale i tak potěší.

plakát

Obracečka not (2006) 

Docela psychárna, bavilo mě sledovat, co bude následovat...byla jsem napnutá do konce.( Ale podle mého názoru už neměla právo na pomstu.)

plakát

Hannah Montana (2009) 

Já si vlastně nemyslím, že je to blbší než ostatní podobné americké komedie...viz Crossroads, Spice world, Holka na rozrthání apod. Pravda však je, že jsem vydržela 15 min. a zbytek jsem překlikala. Fakt neočekávaný závěr...No co, my jsme měli Britney Spears, naše děcka mají Hannah...a nedělejte, že se vám Britney nelíbila!