Reklama

Reklama

Poslední šance

  • Česko Zběsilý útok (více)
Trailer 1

Elitní jednotka Navy SEAL vedená poručíkem Blakem Harrisem (Scott Adkins) a mladší analytičkou CIA Zoe Anderson (Ashley Greene) musí získat zajatého islámského teroristu z ostrovního vězení CIA a tajně ho převézt do Washingtonu. Ocitnou se v pasti, když na ně během eskorty zaútočí povstalci, aby vězně osvobodili. On jediný má však informace, které mohou pomoci odvrátit teroristický útok a zachránit tisíce lidských životů. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (112)

ilemas 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem si nemohl zvyknout na jednu kameru, s níž byl točen celý film na jeden zátah. Neustálé přeskakování hned v úvodní scéně ve vrtulníku z jednoho na druhého mě lezlo tak na nervy, že jsem to už chtěl vzdát. Nakonec mě celý film svou neskutečnou atmosférou a napětím dostal. Hlavní hrdinové padají jak mouchy, nejste si jistí kdo přežije. Jakobych se díval na pc střílečku, natočeno jak hra. Možná to byl účel, ale tentokrát mě zaujal. A ta kamera se mě taky nakonec zalíbila. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl hodně jednoduchý film, ale zato dokonale akční. Po zhlédnutí filmu V nemilosti, který je dokonalým uspávačem hadů jsem si 1 shot fuck fuckt užila. Akce kam se podíváš a neustále to šlape. Výborná choroška bojových scén a kamera, která jede jakoby bez střihu. Prostě a jednoduše sqěle chutnající jednohubka. Za mě 75% ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Když si o tom nic nezjistíte předem, budete určitě za začátku docela mile překvapení. Proběhne nějaký to sblížení s postavama, nastínění problému, první akce, tam si najednou všimnete, proč že se to vůbec jmenuje One Shot! Mě to fakt trklo až u přestřelky s náklaďákem. A říkáte si wow, to je mazec, ono je to fakt dobře natočený, vymyšlený! Jenže čím víc postupujete ve filmu dál, začíná to být čím dál větší nuda, přestože mají tvůrci snahu tam udělat nějakej ten twist. Přiznám se, že poslední půlhodinu, kde by to vlastně mělo gradovat, jsem už sledoval více méně jedním okem a moc se nesoustředil. A to je špatně... jakmile film takhle upadne, je to v řiti. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dějově nenáročný, ale vkusně provedený akční snímek. Nutno podotknout, že si mnohem více cením první poloviny, jenž je mnohem uvěřitelnější a nese se alespoň s nějakým náznakem dějového zvratu. Zato druhá polovina už se pouze soustředí na nepřemožitelnost Scotta Adkinse, který se rozhodl porazit všechny nepřátele úplně sám. Asi to stojí za shlédnutí i když je to jen další zapomenutelný průměr. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Akce je hromada, to uznávám, ale většinou dost tupá. Nalákalo mě hodnocení, vypadalo to jako to lepší z Adkinsových věcí, ale nakonec spíš zklamání. Zápletka je přitom poměrně sympatická, ale naprosto přiblble netaktická akce s desítkama do palby nabíhajících údajných žoldáků, mě vysloveně otrávila. Sebezáchovnej pud jim očividně chyběl, to jsem už dlouho neviděl. Myšlenka, taktika...nic. Jinak kamera není špatná, lepší béčko to ve výsledku asi je, líp to poladit a promyslet a neřeknu ani slovo. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Názov filmu One Shot môže odkazovať aj na spôsob natočenia filmu, pretože nemá strih a tým pádom je nakrútený na jeden záber. (Arsenal83)
  • V úvode filmu sa dozvedáme, že sme na utajenej základni niekde v Poľsku. Preto nedáva zmysel, aby nákladiak, ktorým prídu teroristi, mal pravostranné riadenie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama