Reklama

Reklama

Poslední šance

  • Česko Zběsilý útok (více)
Trailer 1

Elitní jednotka Navy SEAL vedená poručíkem Blakem Harrisem (Scott Adkins) a mladší analytičkou CIA Zoe Anderson (Ashley Greene) musí získat zajatého islámského teroristu z ostrovního vězení CIA a tajně ho převézt do Washingtonu. Ocitnou se v pasti, když na ně během eskorty zaútočí povstalci, aby vězně osvobodili. On jediný má však informace, které mohou pomoci odvrátit teroristický útok a zachránit tisíce lidských životů. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

italka63 

všechny recenze uživatele

Tak to byl nářez jedna radost, jen mi vadila jedna věc. Proč sakra, když teroristické  komando přepadne základnu, obránci nepoužijí dosud plně funkční vrtulník a nešijí to nich z jeho kulometů,nedej Bože něčím více, nýbrž si počkají, až to do něj směsice Arabášů napálí granátometem? No nic, no... jinak film měl spád, prvně v životě mi nevadilo nasnímání nestatickou kamerou, což jinak nesnáším a musím uznat, že Adkins umí. To byla radost vidět, jaké má pohyby, že je schopen předvést se tak, že u věříte, že je člen SEAL. Krom sympatického vzhledu má skvělý úsměv. Takže film utekl jako voda a já zase viděla tu chlapskou ješitnost, manipulaci, odvahu i fanatismus, který zabíjí vše živé. Covid všech variant na vás! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[20%] Bohužel, ONE SHOT šlo naprosto mimo mě. Adkinse mám opravdu rád a i tento režisér natočil pár solidních kousků, jenže k čemu mi to je, když mi nesedl tenhle styl rádoby „na jeden záběr“. Docela se mi z toho točila hlava. V neakčních scénách pozorovat jen jednu kameru, to bylo děsný. Když přišla AKCE, tak ani ta to u mě nezachránila. Uznávám určitou snahu, ale holt mi to nesedlo. Adkins se zde snaží, párkrát řeže nožem, trochu se pere, především teda střílí. Ale i tak jsem si akční sekvence neužil.  No, těžko se mi to hodnotí …. Chyba je tentokrát spíš ve mě …. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl hodně jednoduchý film, ale zato dokonale akční. Po zhlédnutí filmu V nemilosti, který je dokonalým uspávačem hadů jsem si 1 shot fuck fuckt užila. Akce kam se podíváš a neustále to šlape. Výborná choroška bojových scén a kamera, která jede jakoby bez střihu. Prostě a jednoduše sqěle chutnající jednohubka. Za mě 75% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Chlapský film kde je príbeh jasný, teroristi útočia na základňu a našou úlohou je ochrániť iného teroristu, ktorý vie kde je bomba. Skoro od začiatku do konca čistá akcia, kde sa neustále strieľa a zabíja. V tomto je film skvelý, akcia je natočená bez strihov čo je skvelé a Scott tu masakruje jedného za druhým. Aby som bol nadšený to nestačilo ani zďaleka, nato mi treba minimálne viac príbehu, soundtrack a výraznejšie postavy. U mňa tak za 3*. PS: nechápem ako z jedného nákladiaku vyšlo tak 200 džihádistov ale nevadí. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jo je tady ta zjevná snaha se za každou cenu držet toho konceptu na kterým je to postavený jenom to prostě funguje někdy víc a někdy míň a samozřejmě, že všechno se časem okouká. Co se Adkinse týče tak určitě už měl s režisérem Nunnem podařenější spolupráci v předchozím filmu Likvidátoři. Nicméně tady ještě nebudu tak krutej jako někteří moji oblíbenci a tu čistě průměrnou trojku tam dám.50% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Celý film bol natočený na pôde bývalej vojenskej základne RAF Bentwaters. (Real Tom Hardy)
  • Názov filmu One Shot môže odkazovať aj na spôsob natočenia filmu, pretože nemá strih a tým pádom je nakrútený na jeden záber. (Arsenal83)

Reklama

Reklama