Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show LIKE HOUSE je jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. Mezi influencery, kteří se na začátku dubna do vily nedaleko Berouna nastěhují, jsou: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (244)

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele

Levná show, jejíž tvůrci předpokládají snadnej výdělek. Zavřou několik tiktokerů, influencerů a youtuberů do jednoho obytného prostoru a budou natáčet interakce mezi nimi. Jelikož to jsou všechno košťata, tak pořad bude šokovat a přitáhne pozornost lidí za hranici jejich fanoušků. Je to ta nejnižší "zábava". Viděl jsem asi 10 minut z 11. epizody, kde Datel přišel vyhrotit Kajumiho. Osobně mi to nepřijde záživné. Nejsem udiven tím, jak se ti nudní a otravní podlidi chovaj. Jednají přesně tak, jak od nich očekávám. ()

haluska11 odpad!

všechny recenze uživatele

reality show od dětí dětem aneb kde jsou časy bludišťáka. extrémní nasycenost trapností a ofrnění účastníci na antiskautském táboře pod dohledem kamer způsobují divákům maximalizované utrpení. audiovizuální sadomasochisti si přijdou na své, ostatním nezbývá než pokroutit hlavou a děkovat bohu za 3728. epizodu výměny manželek. ()

Reklama

Hedy odpad!

všechny recenze uživatele

Slova mi došla. Zde selhává lidská řeč i rozum. Tohle patří do kategorie: "Pokud to neuvidíš tak tomu neuvěříš." Pokud existuje Bůh tak kvůli tomuhle plánuje způsob jakým nás ztrestat. Pokud by někdo natočil jak si dítě s downovým syndromem hraje s potraty v domečku pro Barbie tak by jste nepoznali ani rozdíl. Až tohle dotočí tak si to pořídí Kim Čong-un aby to mohl nonstop pouštět lidem kteří chtěli utéct přes demarkační linii. Čistá nesympatičnost těch falešných buzíků a přetvařujících se čubek pro mě byla více odpuzující než měsíc stará nafouklá mrtvola která se vyplavila na břeh po povodni. Bylo by mi víc po chuti strávit týden v té vile s usvědčenými sériovými vrahy jako John Wayne Gacy a Ted Bundy než abych musel trpět v přítomnosti těch pravděpodobně nejméně zábavných lidí na planetě. Poslouchat sto let starého týpka který má alzheimera a každé slovo opakuje dvakrát tak pomalu, že mu vyřčení jedné věty zabere deset minut je mnohem zábavnější než poslouchat tyhle manekýny. Říká se, že oči jsou okna do duše. Já jsem ale zastánce toho, že pokud má člověk odvahu o sobě říct, že je influencer tak žádnou duši nemá. Na to stát se influencerem musíte nejprve ztratit duši. Ta vila je nyní inkubátor největších karcinogenů v historii planety země. Zvládl jsem momentálně čtyři epizody a musím říct, že ani Španělská inkvizice nevymyslela brutálnější způsob mučení. Tahle banda kokotů má slávu jen proto, že holky které ještě neprošly pubertou nevědí nad čím leštit škebli. Co se těch čubek týče tak ty mají shlédnutí jen proto, že náctiletí zmrdi ještě netuší co je to Pornhub. Chápu, že ty krávy se v podstatě živí tím, že nad nimi si tahají šulínky náctiletí potrati ale jakmile by zjistili co je Pornhub tak by každá kráva z té vily ztratila 99% svých odběratelů. Odpad. ()

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

Další zoufalý pokus TV Prima. Jak si proboha někdo mohl myslet, že tenhle formát někoho dokáže v takovéto podobě dnes zaujmout? Naprosto katastrofický a nudný. Parta lidí, kde většina z nich má v hlavě leda číslo svých sledujících na sociálních sítích, kterou někdo nahnal do baráku. Samozřejmě že tamní diskuze jsou totálně o ničem, nudné, a zajímavé možná tak pro zúčastněné - divák u TV z toho nemá naprosto nic (možná tak průjem). Tam to může bavit leda skalní příznivce některé ze zúčastněných osob.  Jediné, co by tenhle pořad mohlo zachránit, by bylo to, že by se to zvrhlo v jedny velké sexuální orgie, ale to se, obávám se, také nestane. Příště ty prachy na produkci radši hoďte do kanálu, to bude alespoň prospěšnější. Na druhou stranu jedno pozitivum to přeci jenom mít může - některým lidem to možná otevře oči a zjistí, že řada youtuberů a jakože "influencerů" jsou prostě jen vypatlaný existence, který světu krom svejch hezkejch tvářiček (a to ještě ne ve všech případech) nemají vůbec co nabídnout. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

S fľašou ríbezľového vína zhliadnuté 4 epizódy. Vyvršovať sa tu na skôr nudnej, ako urážajúcej reality show nemám potrebu, skôr musím povedať, že svet tik-tok influencerov je pre mňa úplne nový vesmír, ktorému sa mi stále nedarí porozumieť. :) Väčšinu stopáže som myslel na otázku: Prečo by sme sa mali tváriť, že sú títo mladí ľudia riešiaci absolútne banality relevantní, či akokoľvek obdivuhodní? Som zvedavý, ako seriál zostarne o 10, či 20 rokov, myslím, že to jedného dňa bude príjemné retro. :) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Vítězem pořadu se stal Jan Svěcený (Jenis). Domů si odnesl peněžitou výhru v hodnotě 500 000 korun. (SONY_)
  • Barbora Chvojková musela z pořadu odstoupit kvůli pracovní povinnosti ve zdravotnictví v souvislosti s pandemií covid-19. (SONY_)
  • Vila, ve které influenceři bydleli, se nachází v Kublově u Berouna. (SONY_)

Reklama

Reklama