Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show LIKE HOUSE je jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. Mezi influencery, kteří se na začátku dubna do vily nedaleko Berouna nastěhují, jsou: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (244)

Urukhaj98 odpad!

všechny recenze uživatele

S0?: Z hecu jsem viděl prvních pár dílů a i navzdory nemalému množství alkoholu v krvi to bylo čiré utrpení. Mám sice slabost pro podobně stupidní reality show plné stupidních účastníků (Too Hot to Handle vládne), ale ti učastníci musí být alespoň trošku sympatičtí. Tady před obrazovkou pobíhá jen sedm kreténů, díky nimž se vyloženě stydím za svou generaci a jak je někdy schopna vydělávat peníze. Ten čas strávený u Like House už mi nikdo nevrátí, dokonce mám pocit, že se mi život sledováním této zvrácenosti ještě o něco zkrátil. Televizní ekvivalent rakoviny. 0/10 ()

LUKICKK odpad!

všechny recenze uživatele

Jakoby reálně jsem se na to z nějakého důvodu těšil a tak nějak tajně doufal že to bude dobrý díky toho jak je to špatný, akorát ono je to jen špatný :D dávám jednu hvězdu, protože mně baví dívat se na ten bizár :D uvidíme no jak to dopadne, ale po prvním vysílání hrůza. Swag Jenis za to, že zajebal, že Kajumi patří k holkám :DD UPDATE: první týden byl v pohodě, zbytek je hovno. ()

Reklama

IvonaK odpad!

všechny recenze uživatele

Nabídka která se neodmítá? No jistě, tři měsíce ztraceného času v jednom baráku a k tomu se ztrapnit. Ani se nedivím že to ty lidi odradilo. Prostě parta kamarádů se někde ubytuje, dostane zdarma stravu a hrají si jak děti v mateřské školce. A ta jejich úžasná výřivka za odměnu? Tam bylo tak málo místa že bych je s touto odměnou poslala do zadní části těla. A výherce? Ten ty peníze prošustruje buď za drahou kosmetiku nebo drahou elektroniku. Nač by se obtěžoval je z části investovat třeba do zoogikých zahrad nebo pro nemocné lidi. ()

campix odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní tvorba poznává nové dno. Já už se nedivím ničemu. Tohle je naprosto plytká, nezajímavá a debilní ''reality show''. Stejná jako její hlavní protagonisté. Pokud chtěl Adam Sedlák (jinak normální tvůrce) poukázat na prázdnost a zbytečnost model dnešní mládeže, tak uspěl, ale nějak se mi to nechce věřit. ()

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

Od této "show" jsem nic nečekal zvláštně když nikoho z účastníků neznám. Každopádně děj působí děsně strojeně, když komplet u všeho vedle Vás stojí někdo s kamerou. Úkoly jsou dosti trapné. A co víc tam jde o like/dislike, ale jako dát dislike "tak třeba jemu", či "ráno jsem se chtěl v klidu nasnídat a holky měly nahlas hudbu. Požádal jsem je ať ji vypnou. Prý jednu skladbu a vypnou. Nedodrželi to tak to dám jedné z nich", či "kauzy" kdy někdo něco plácne do bulváru... No prostě děs pro lidi tak do 15let.. Jeden díl stačil. Odpad... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Streamer a youtuber Herdyn chtěl udělat podcast s účastníkem Markem Valáškem během toho, co tato show byla natáčena, avšak režie to zakázala. (LUKICKK)
  • Barbora Chvojková musela z pořadu odstoupit kvůli pracovní povinnosti ve zdravotnictví v souvislosti s pandemií covid-19. (SONY_)

Reklama

Reklama