Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show LIKE HOUSE je jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. Mezi influencery, kteří se na začátku dubna do vily nedaleko Berouna nastěhují, jsou: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (244)

mira007 

všechny recenze uživatele

Chlapec do kamery vypráví, že chodí v ponožkách a pak vzal kýbl s vodou a utřel podlahu .... kde jsou ty časy, kdy se v reality show něco dělo nebo něco ukazovalo. Skupina yůtuberů zavřených ve vile jsou pro mne absolutně neznámí, nudní a nezajímaví a to do té míry, že je to až skoro zajímavé, co se to vlastně v tv vysílá. Dám jednu hvězdu, protože jednak neznám čísla z peoplemetrů, ale fascinuje mne ta nekonečná řada odpadů spolubojovníků na CSFD , když to zároveň má víc než stošedesát komentářů a dvaapůltisíce hodnocení. Prostě má to nějaké kouzlo, které k tomu přitahuje takové davy a ikdyž je potom většině uživatelů na blití, tak to možná i splní záměr s jakým to vzniklo... možná. ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Co to je za show, když si samozvané "hvězdy" mohou vyjet na víkend mimo dům. Výzvy... co to kurva je? Navíc, měli trochu lépe namíchat hlavní představitele, ale chápu... ti co za něco stáli, jim to odmítli. Tak je tam banda nezajímavých šuldů a blbek, které neumí nic jiného, než působit naprosto nesympaticky. Datla moc nemusím, ale oproti TikTokerům je ještě zlatý, protože Youtubeřina je náročnější, než vymýšlet krátké píčoviny na TikTok. Přece jenom udělám edit a dodatečně musím uznat, že Kajumi také není nejhorší. V některých věcech má tah na branku, v některých věcech se snaží šťourat a zkouší, co ještě může a co ne. Někdy nevím, jestli to dělá vědomě, nebo je trochu idiot. Aby to byla opravdu show, kamery měly jet nonstop, nebo přinejmenším časté live vstupy. Co to je za show, když se člověk koukne na sestřih, který je navíc úplně o ničem. Kouzlo těchto show je to pozorování lidí, kteří zapomenou na kamery a začnou se chovat přirozeně. Musím ale uznat, že koncept je docela zajímavý - máme tu sestřih televize a poté vstupy youtuberů na jejich sociálních sítích. Zatím jsem viděl každý díl, abych neplácal o něčem, co jsem neviděl (což dobrá polovina hodnotitelů hodilo odpad jen tak). V některých aspektech je to tupá show, problémy účinkujících jsou trapné, úkoly jsou úsměvné a mám pocit, že produkce Primy příliš tlačí na pilu, aby se tam něco dělo. Líbí se mi však systém "lajků", jenž si dávají účinkující mezi sebou. Vytváří to určitý tlak na některé lidi ve vile, zároveň to docela dobře reflektuje nálady. Měním hodnocení na dvě hvězdičky, show potřebuje nějaké změny, aktéři jsou docela fajn, ačkoliv mnozí z nich jsou neznámí, je zajímavé sledovat, jak se chovají. Ale sestřihy a krátké stopáže show dusí, také volné víkendy tomu nepomáhají. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Totálny odpad. Relácia aj tí ľudia. Ale chválim najmä užívateľa JamesSi, ktorý si všimol, že táto relácia má nezvyklý počet členov fanklubu, všetko fejkové profily vzniknuté v deň premiéri, všetci nehodnotili zhola nič len túto reláciu 5 hviezdami. Čsfd by mala začať robiť niečo proti trollom. Bez týchto členov štábu či iných prima huličov by Like House malo bezpečných 0%. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Stal se hroznej omyl... čirou náhodou jsem přepnul na tuhle sračku, a to se vůbec nemělo stát. Big Brother s VyVolenýma, to bylo na Oscara normálně. Jsem už asi fakt starej, protože vůbec nevím, co je to za lidi, vůbec nechápu, co se tam děje a proč to má být zajímavý, je to naprosto příšerný. A ten slogan "jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby" je pravdivej. Opět jsme našli další dno televizní "zábavy". Ehh... ()

suzanne1997 odpad!

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych se na toto veledílo samozřejmě nedívala, ostatně nemám na hovadiny čas, ale když už to bylo na youtube, tak proč se nepodívat. A asi toho lituju víc než bych čekala. Půl hodiny naprostých s****k a obsah o něčem hnědém, co obvykle vyluzujeme na toaletě. Už po prvních sedmi minutách mě natahovalo, po dalších pěti jsem si říkala, kde sakra tohle, tím myslím účastníky, vyhrabali. A při sledování diskuze, kdo si kam lehne, promiňte, ale to už vážně bylo dost. Jakože, ne, tenhle pořad jsem neodsoudila dřív, než jsem ho viděla, ale co je moc, to je moc. Nápad fajn, ale provedení jaksi pokulhává. Chápu, účastníci jsou taky lidi, jenže tohle, ať se snažím najít jakékoli hezké slovo, no prostě ne! Jako chápu potřebu Primy natočit něco, co osloví mladou generaci a ne, neodsuzuju inluencery, ale zavřít do vily partu lidí, kteří vytvářejí obsah, jaký vytvářejí a věčně jsou přilepení na obrazovce, to mi přijde snad ještě horší, než Vyvolení nebo BigBrother, který stejně vybuchl, což si myslím se stane i tady. No, moc zářnou budoucnost pro tohle, opravdové veledílo, které si nezaslouží už ani vteřinu mého času, nevidím. Účastníci jsou nemastní neslaní a za půl hodiny se divák dozví s prominutím prt. Takže i přesto, že nerada hodnotím po prvním díle a vždycky se dodívám až do konce, tady fakt nemůžu. No divím se, že to někomu za toho půl milionu stojí ... Ale to samozřejmě může být jen můj názor, nikomu ho nevnucuju, ale cítila jsem potřebu vyjádřit se. Protože tohle není ani ten odpad!, zdá se - alespoň tedy mi - že tenhle pokus je tak o minimálně několik tříd níž! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama