Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show LIKE HOUSE je jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. Mezi influencery, kteří se na začátku dubna do vily nedaleko Berouna nastěhují, jsou: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (244)

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takovej průser jsem ještě neviděl :-D Dlouhý léta jsem měl za televizní dno Hotel Paradise a ono se dá zajít ještě níž :-D Těžko se tato reality show popisuje, protože ono vlastně není co a jak. Banda prapodivných mladých lidí žije v jednom domě nebo bytě, nevím a vzájemně si dávají nebo odebírají lajky ... eeeee... asi jo, ale úplně jistej si nejsem :-D Ale celý je to tak nějak divně pojatý, bez nápadu, bez napětí, střetů nebo konfrontací účastníků, které jsou nezbytné pro typ takové TV show. Nechápu co tímhle prima chtěla říct :-D Je to totiž jedno malé velké televizní nic .. prostě nic. Jediná zajímavá věc je ta, že z toho bude těžit ten Kajumi ( nebo tak nějak ), když budete trochu pátrat, zjistíte, že má podíl z vlastnictví aplikace přes kterou se hlasuje v této ,,soutěži" a která je dosti pochybná. No to jen tak ve zkratce pro zajímavost :-D Každopádně, máme tu po nějaké době pořad, který dokázal srazit laťku zase o něco níž a já jsem už moc zvědavej, co bude příště :-D ()

tereez odpad!

všechny recenze uživatele

To je nějaká veeelmi lowcost oblečená verze Too Hot To Handle či co? Too Boring To Handle - až tak, že i jako kulisa k práci mi to vyloženě vadí a zřejmě to brzo vypnu. Too Hot mě přinutilo s prací přestat a fascinovaně sledovat lidi s inteligencí krevet. Na tomhle pořadu mě nejvíc zaujalo pestrý srdíčkový povlečení, ale už se ho nikde nedopátrám, protože koukám na reprízu; místo nádherného povlečení začali po chvilce točit inteligentíka, co se ! světe div se ! po alkoholu poblil; a na iPrimu bych se k opětovnému zhlédnutí tohohle skvostu musela registrovat. Ach jo. V srdci mám určitě spoustu místa pro guilty pleasures (zdravím pořad Všechno co mám ráda a je mi líto, že o tomto skvostu ví tak málo lidí, fakt, prosimvás, TO MUSÍTE VIDĚT), ale tohle je tak blbý, že ani jako GP to neobstojí. Odpad. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Chlapec do kamery vypráví, že chodí v ponožkách a pak vzal kýbl s vodou a utřel podlahu .... kde jsou ty časy, kdy se v reality show něco dělo nebo něco ukazovalo. Skupina yůtuberů zavřených ve vile jsou pro mne absolutně neznámí, nudní a nezajímaví a to do té míry, že je to až skoro zajímavé, co se to vlastně v tv vysílá. Dám jednu hvězdu, protože jednak neznám čísla z peoplemetrů, ale fascinuje mne ta nekonečná řada odpadů spolubojovníků na CSFD , když to zároveň má víc než stošedesát komentářů a dvaapůltisíce hodnocení. Prostě má to nějaké kouzlo, které k tomu přitahuje takové davy a ikdyž je potom většině uživatelů na blití, tak to možná i splní záměr s jakým to vzniklo... možná. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle že jsou vzory pro dnešní mládež? Tak to pánbůh s nimi a to nejsem věřící ani omylem. Banda blbečků z internetu, hromada debilních keců a hon za každým „lajkem“. K tomu troška „romantiky“, nějaká ta hádka a osočování – nu excelentně pohaslá zábava na každodenní odpoledne pod taktovkou Primy. Viděl jsem jen pár dílů, ale jelikož nepatřím k těm, kteří tomu vlepili odpad hned ze začátku, chtěl jsem tomu dát šanci, tak ho s velkou radostí vlepím až po skončení této rádoby „reality show pro mladé“… ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Totálny odpad. Relácia aj tí ľudia. Ale chválim najmä užívateľa JamesSi, ktorý si všimol, že táto relácia má nezvyklý počet členov fanklubu, všetko fejkové profily vzniknuté v deň premiéri, všetci nehodnotili zhola nič len túto reláciu 5 hviezdami. Čsfd by mala začať robiť niečo proti trollom. Bez týchto členov štábu či iných prima huličov by Like House malo bezpečných 0%. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Barbora Chvojková musela z pořadu odstoupit kvůli pracovní povinnosti ve zdravotnictví v souvislosti s pandemií covid-19. (SONY_)

Reklama

Reklama