Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show LIKE HOUSE je jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. Mezi influencery, kteří se na začátku dubna do vily nedaleko Berouna nastěhují, jsou: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (244)

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

Od této "show" jsem nic nečekal zvláštně když nikoho z účastníků neznám. Každopádně děj působí děsně strojeně, když komplet u všeho vedle Vás stojí někdo s kamerou. Úkoly jsou dosti trapné. A co víc tam jde o like/dislike, ale jako dát dislike "tak třeba jemu", či "ráno jsem se chtěl v klidu nasnídat a holky měly nahlas hudbu. Požádal jsem je ať ji vypnou. Prý jednu skladbu a vypnou. Nedodrželi to tak to dám jedné z nich", či "kauzy" kdy někdo něco plácne do bulváru... No prostě děs pro lidi tak do 15let.. Jeden díl stačil. Odpad... ()

IvonaK odpad!

všechny recenze uživatele

Nabídka která se neodmítá? No jistě, tři měsíce ztraceného času v jednom baráku a k tomu se ztrapnit. Ani se nedivím že to ty lidi odradilo. Prostě parta kamarádů se někde ubytuje, dostane zdarma stravu a hrají si jak děti v mateřské školce. A ta jejich úžasná výřivka za odměnu? Tam bylo tak málo místa že bych je s touto odměnou poslala do zadní části těla. A výherce? Ten ty peníze prošustruje buď za drahou kosmetiku nebo drahou elektroniku. Nač by se obtěžoval je z části investovat třeba do zoogikých zahrad nebo pro nemocné lidi. ()

Reklama

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

Další zoufalý pokus TV Prima. Jak si proboha někdo mohl myslet, že tenhle formát někoho dokáže v takovéto podobě dnes zaujmout? Naprosto katastrofický a nudný. Parta lidí, kde většina z nich má v hlavě leda číslo svých sledujících na sociálních sítích, kterou někdo nahnal do baráku. Samozřejmě že tamní diskuze jsou totálně o ničem, nudné, a zajímavé možná tak pro zúčastněné - divák u TV z toho nemá naprosto nic (možná tak průjem). Tam to může bavit leda skalní příznivce některé ze zúčastněných osob.  Jediné, co by tenhle pořad mohlo zachránit, by bylo to, že by se to zvrhlo v jedny velké sexuální orgie, ale to se, obávám se, také nestane. Příště ty prachy na produkci radši hoďte do kanálu, to bude alespoň prospěšnější. Na druhou stranu jedno pozitivum to přeci jenom mít může - některým lidem to možná otevře oči a zjistí, že řada youtuberů a jakože "influencerů" jsou prostě jen vypatlaný existence, který světu krom svejch hezkejch tvářiček (a to ještě ne ve všech případech) nemají vůbec co nabídnout. ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Co to je za show, když si samozvané "hvězdy" mohou vyjet na víkend mimo dům. Výzvy... co to kurva je? Navíc, měli trochu lépe namíchat hlavní představitele, ale chápu... ti co za něco stáli, jim to odmítli. Tak je tam banda nezajímavých šuldů a blbek, které neumí nic jiného, než působit naprosto nesympaticky. Datla moc nemusím, ale oproti TikTokerům je ještě zlatý, protože Youtubeřina je náročnější, než vymýšlet krátké píčoviny na TikTok. Přece jenom udělám edit a dodatečně musím uznat, že Kajumi také není nejhorší. V některých věcech má tah na branku, v některých věcech se snaží šťourat a zkouší, co ještě může a co ne. Někdy nevím, jestli to dělá vědomě, nebo je trochu idiot. Aby to byla opravdu show, kamery měly jet nonstop, nebo přinejmenším časté live vstupy. Co to je za show, když se člověk koukne na sestřih, který je navíc úplně o ničem. Kouzlo těchto show je to pozorování lidí, kteří zapomenou na kamery a začnou se chovat přirozeně. Musím ale uznat, že koncept je docela zajímavý - máme tu sestřih televize a poté vstupy youtuberů na jejich sociálních sítích. Zatím jsem viděl každý díl, abych neplácal o něčem, co jsem neviděl (což dobrá polovina hodnotitelů hodilo odpad jen tak). V některých aspektech je to tupá show, problémy účinkujících jsou trapné, úkoly jsou úsměvné a mám pocit, že produkce Primy příliš tlačí na pilu, aby se tam něco dělo. Líbí se mi však systém "lajků", jenž si dávají účinkující mezi sebou. Vytváří to určitý tlak na některé lidi ve vile, zároveň to docela dobře reflektuje nálady. Měním hodnocení na dvě hvězdičky, show potřebuje nějaké změny, aktéři jsou docela fajn, ačkoliv mnozí z nich jsou neznámí, je zajímavé sledovat, jak se chovají. Ale sestřihy a krátké stopáže show dusí, také volné víkendy tomu nepomáhají. ()

Lenka.Vilka odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem neměla v plánu ani vzdychnout. Hned jak jsem viděla reklamu, že se toho budou zúčastnit pouze youtubeři. Že si tam udělají reklamu zadarmo. Ale potom jsem zjistila, že to není tak úplně pravda. Tady je spodina internetu, tj influeceři a tiktaktokeři. A nebudu lhát, ani jednoho z nich neznám. Ale jedno i nich vím. Buď točí blbá krátká videa nebo dělají reklamu skrytou (podle mě vážně dost lidí stále neví) za tím "tohle podle mě musíte mít", nebo to prostě řeknou na plnou hubu. Ale hned na začátku jsem si všimla jedné věci. Mají stála telefony. Proč? Oni natáčí videa z toho domu? Proč? Vždyť je to časově zpátky. Takže pokud někoho z nich sledujete, co je na těch jeho příspěvcích? Asi se musí hodně krotit, aby jste že sociální sítě nezjistili, co bude za týden (nebo jak je to zpátky) v televizi. By všichni sledovali jenom ty sítě, ne televizi. Hmm... A celkově ta pointa výběru lidí a toho, že nejsou izolovaní je vážně o ničem. Já úplně cítila, jak mi každou minutou klesá IQ. A tři měsíce? Jak dlouho ale budou dávat doopravdy? Než padne sledovanost na dno? :D pět dílů týdně! :D a výhra? Nevydělají si během té doby stejně peněz? Plus bonus, že se že sebe nedělají až tak velké blbce jako ve vile... :( ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Vila, ve které influenceři bydleli, se nachází v Kublově u Berouna. (SONY_)
  • Streamer a youtuber Herdyn chtěl udělat podcast s účastníkem Markem Valáškem během toho, co tato show byla natáčena, avšak režie to zakázala. (LUKICKK)

Reklama

Reklama