Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Seriál Jen vraždy v budově pojednává o třech cizích lidech, kteří sdílejí posedlost skutečnými zločiny a do jednoho se zapletou, když vyšetřují záhadnou smrt souseda v jejich newyorském činžovním domě. (Disney+)

Zajímavosti (4)

  • Spoiler: Jeden z vtípků série je, že se Cinda Canning (Tina Fey) obklopuje asistentkami s velice podobným vzhledem. Jednu z jejích asistentek, Cindy, hraje Anne Stringfield, což je skutečná manželka Steva Martina (Charles). Podobnost těchto dvou žen byla mnohokrát zmiňována v amerických médiích a sama Tina Fey o tom v minulosti žertovala. Když například předávala cenu Stevu Martinovi v roce 2015, řekla: „Hodně jsem se od tebe naučila Steve a nedokážu ani vyjádřit, jak moc jsem vděčná, že tě znám. Tolikrát jsi mi pomohl tolika různými způsoby. Hostoval jsi v SNL (od r. 1975), zahrál sis v našem hloupém seriálu, vzal sis ženu, která je moje mladší, hubenější a chytřejší verze. To všechno, abych se nepřestala snažit.“ (tom.nosek)

Jen vraždy v budově - Kluk z 6B (2021) (epizoda) (S01E07)

  • Spoiler: Tato epizoda je natočena z pohledu hluchoněmého Thea (James Caverly). Kromě ukázek z předchozího dílu je jediný znělý dialog poslední věta Charlese (Steve Martin): „Dokázali jsme to!“ („We did it!“). Kromě scén, které dávají smysl, protože zde vystupuje Theo, si tvůrci poradili také se scénami z rande mezi Charlesem a Jan (Amy Ryan). Ti si vystačili se smyslnými pohledy a se slovy s erotickým podtextem ve „Scrabblu“. (tom.nosek)

Reklama

Reklama