Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (100)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Co to k...a je? Chvíli nuda, chvíli dobrý. Scénář nahoru dolů. Netflix dává tvůrcům moc volnou ruku, chtělo by je to plácat přes pracky. Co se tomuto filmu nedá vytknout jsou výkony herců. Jen díky nim jsem to byl schopen dokoukat. Jejich výkony mě bavily víc než děj a jen ty u mě vytáhly tento film nad šedivý průměr. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"MIŘTE JIM NA ROZMNOŽOVACÍ ÚSTROJÍ. JSOU HOŘLAVÁ!" A takových citování-hodných klenotů je tam vícero :-) Evidentně se zařazuji do méně početné skupiny diváků, které film náramně pobavil, protože vtipně glosuje nejenom paranoidní šílenství ohledně covidu, ale zároveň se opírá do filmového průmyslu jako takového a ta kombinace je skutečně životaschopná. Jako není to třeskutě vtipné celou dobu a ten závěr možná zavání mírnou bezradností, ale vzhledem k tomu, jak si film stojí zde, si dovolím procentuálně "přitopit". 70% ()

Reklama

Algernons 

všechny recenze uživatele

Komedie s obsazením jako je David Duchovny, Pedro Pascal, Karen Gillain, která si má dělat srandu z moderních blockbusterů, hollywoodských herců a doby natáčení filmu za covidu, zatím co to natáčeli za covidu? To přece nemůže dopadnout… oh. To nejhorší na stylu komedie Juda Apatowa. Naprosto nesympatické postavy, které byly napsány bez respektu a lásky, ale ani nejsou chytrou parodii nebo satirou. Jedná se o trapné povyšování. K tomu tu je absolutní  nepodchycení moderní doby, které tvůrci vůbec nerozumí. Jsou tu neuvěřitelně trapné situace a konverzace které měly být asi vtipné. No a nakonec je tu naprosto jednoduchý humor, který se zajímavou premisou udělá jen ty nejzákladnější vtipy. Skoro jakoby nad tím nikdo nepřemýšlel. Zbytku filmu se máme smát, protože se dějou strašně vtipný a praštěný věci a tanečky, haha. No prostě obrovská, nudná ale hlavně bolestivě trapná katastrofa, která má totálně nadbytečnou stopáž dvou hodin Přitom to má nápady a humor tak na dvaceti minutový speciál. S tímhle by neměl nikdo ztrácet žádný čas, protože je to čiré utrpení. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Ak hľadáte ľahkú zábavu v týchto ťažkých časoch, ste na správnom mieste. Toto je hlúpa, no veselá komédia odohrávajúca sa počas Covidu o filmovej produkcii. Nebudem klamať, film je trochu nesúrodý. Tempo je buď veľmi rýchle, alebo super pomalé. Film, ktorý natáčajú, je smiešny a predpokladám, že by ste ho mohli nazvať podfukom priemyslu a Hollywoodu. Napriek tomu je to dobrá zábava. 6/10 ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Občas je to tak špatné, až je to dobré a občas tak špatné...až je to špatné. Film na mě občas působil jak nekonečně dlouhý monolog Bena Aflecka v posledním filmu Kevina Smithe, kde se Afleck velice detailně a uvěřitelně svěřoval o bídě a strastích jeho Batmana. I zde mám občas pocit, že herci i režisér využívají film k opravdovému přiznání, jak špatné to občas v tomto odvětví může být a nepovedenou satirou spíše maskují svojí opravdovou zpověď. Názor si na to musí každý udělat sám. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

  • Během závěrečných titulků je na prvním místě uvedena Karen Gillan a zbytek hlavního obsazení je uveden podle abecedy. (BMW12)

Reklama

Reklama