Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (100)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Velmi svébytná a svérázná satira o nátuře filmovýho průmyslu s naprosto bezchybným castem – nejvíc mě pobavila Karen Gillan, Maria Bakalova, anebo sestra Maude Apatow – která svým sebeparodickým humorem však sedne málokomu. Kratší stopáž by taky ničemu neuškodila. No a falešná reklamní kampaň ke 'Cliff Beasts' pobavila. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Naivně jsem si myslel, že se film soustředí na "ponorku" mezi herci, kteří jsou kvůli karanténě ohledně covidu uvězněni v nějakém hotelu uprostřed natáčení. Tak, jako byli, jenomže se neřešila ani ne tak ponorka, jako natáčení a jejich práva, do toho se začal míchat ještě instagram a agenti, až z toho vyšla super patlanina. Mě to teda moc zábavný nepřišlo. ()

Reklama

Sepp598 

všechny recenze uživatele

Ne že by to bylo nudný, ty dvě hodiny celkem utekly, ale je to nezajímavý. Nápad to však byl dobrý. U těch vtipných scén jsem se sice dost bavil (dohromady tak 5-6), ale zbytek jsem jen kroutil hlavou. Záleží na vás jestli vám to stojí za to a nenechte se zmást tím, že tam hraje Karen a Pedro. Jo a ty dvě camea Johna a Daisy taky dost pobavily. ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

To je tak, když si inteligentní filmař vystřelí z diváků... Sklidí nízké hodnocení a tetelí se blahem... Každá mnou udělená hvězdička je za moment, kdy jsem se při sledování OD SRDCE zasmál - a že se mi to u těch prefabrikovanejch (vesměs Disney) bijáků posledních pár let nestalo ani jednou... Díky za oddechovku, která brzy vyšumí o to hezčí bude její budoucí možné repete... ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"MIŘTE JIM NA ROZMNOŽOVACÍ ÚSTROJÍ. JSOU HOŘLAVÁ!" A takových citování-hodných klenotů je tam vícero :-) Evidentně se zařazuji do méně početné skupiny diváků, které film náramně pobavil, protože vtipně glosuje nejenom paranoidní šílenství ohledně covidu, ale zároveň se opírá do filmového průmyslu jako takového a ta kombinace je skutečně životaschopná. Jako není to třeskutě vtipné celou dobu a ten závěr možná zavání mírnou bezradností, ale vzhledem k tomu, jak si film stojí zde, si dovolím procentuálně "přitopit". 70% ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama