Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talk show, která ironizuje vše, včetně sebe sama. Moderátorem pořadu je plyšový maňásek Adolfeen, nová hvězda české internetové scény, který si zve známé osobnosti českého showbyznysu a na nikom z nich nenechá nit suchou. (TV Prima Cool)

Recenze (64)

PECHY15 

všechny recenze uživatele

A že mě to na youtube vůbec nebavilo... Kraus bez rukaviček? Vždyť to funguje! a že je to cílovka? To je Family Guy, Brickleberry a Rick & Morty taky... Tak ať přežije nějakou tu chvilku, ať je trochu srandy. Ale klidně to hejtěte - "Je mi to jednooo" PS: Furt lepší než úplně debilní zprávy, tam je hodnocení jen za kozy... a velký H. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Spíš bych to nazval "Nečum na to show"! Adolfeen na youtube byl celkem fajn, krátký online gagy měly svou váhu a určitou kvalitu - hlavně vůči tomu prostředí, kde bylo možný videa sledovat. Velkej formát tomu vůbec nesluší, nehodí se k tomu a navíc to ani není vtipný. Jeden díl má jenom cca 20 minut, ale popravdě jsem vydržel 2x5min a naprosto mně to stačilo. Vtipy nejsou vtipný a krátká stopáž ukazuje oproti jiným talkshow, že tady není o čem mluvit... a tady už není o čem psát. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Televize už je přesycená všemi těmi pořady, které moderují Bouček, Mareš, Sokol nebo Soukup a tak přišli s trapným maňáskem Adolfeenem. Ten je sice trapný až to bolí, ale občas dokáže vypotit nějaké ty dobré hlody a ani jeho hosti nejdou pro sprosté slovo daleko. Asi nejvíc se mi líbilo, jak si dělal prdel z brněnské modly Petra Švancary,jeho prdele a „jeho“ Gay Pride a hned vzápětí i z Ivy Frühlingové – tenhle díl jsem viděl celý. Pár dalších už jen letem světem, páč nemám čas na tyhle kokotiny… ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Přetrpěl jsem první díl a zkusím i druhej, jen abych se ujistil, že je stejně trapnej a ubohej. A souhlasím s Ojanem - tenhle webovej formát v bedně fungovat nebude. Na netu to fungovat může, cílovka si to třeba sama najde, pustí si několik dílů za sebou a pokud bude řádně zhulena, třeba se i zasměje. Primě šlo o přesun do televize nejspíš proto, aby přitáhla cílovku k primáckejm reklamám. Proč nechávat prachy gůglu, že jo? Jenže cílovka na bednu většinou nečumí, hledá si zábavu na netu. Takže se jim na vysírání v bedně vykašle a "pořad" se po pár tejdnech postupně se přesune do nočního času. Jako výplň toho nočního vysírání, na který nikdo nekouká. Jako různý teleshopingy a donekonečna opakovaný stupidní německý seriály. ()

jasna 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se, jak to bude pojaté a i když to tu všichni haní, mně to přijde jako naprosto zábavné drzé až na hraně a to mě baví. Navíc ty narážky a vtipné urážky jsou s nadhledem a přes čáru a to je skvělé. Moc Roxtárovi fandím, protože naprosto jednoduché a originální a vtipné a získal si obrovské množství fanoušků a spousta hlášek jsou a zůstanu tu mezi námi LEGENDARY. Je pravda, že se člověk nicméně musí naladit a přijmout realitu, že je to show, kde plyšový delfín nasazený na ruce napadá a "uráží" všechny. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama