Reklama

Reklama

Mr. Heart

(seriál)
  • Jižní Korea 미스터 하트
Drama / Romantický / Sportovní
Jižní Korea, 2020, 8x11 min

Režie:

Seon-jae Park

Hrají:

Eui-soo Jang

Obsahy(1)

Go Sang Ha (Lee Se Jin) je již od střední školy zamilovaný do Jin Wona (Cheon Seung Ho), který závodně běhá. Nastoupí tedy na stejnou vysokou školu a začne také běhat, aby mu byl blíž. Trenér v něm brzy objeví talent pro běh a přidělí ho právě k Jin Wonovi, kterému se poslední dobou nedaří. (kklepkaa)

Recenze (4)

emkon 

všechny recenze uživatele

Až na pár emotivních a dramatických scén má tento film nádherně roztomilý romantický příběh, který zahřeje u srdce. Oba herci v hlavní roli jsou skvělí, a své postavy ztvárňují hodně poutavě. Han Se Jin v roli Go Sang Hy si mě okamžitě získal. Ten kluk má srdce na dlani a úžasný úsměv. Cheon Seung Ho v roli Jin Wona je taktéž skvělý, a je těžké uvěřit, že tohle byla jeho první významnější herecká role. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný, krátky a milý BL seriál. Kórejci to vedia natočiť dobre. Príjemný hrdinovia, zaujímavý príbeh o dvoch študentoch športovcoch a ich vzťahu. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Korejský seriál ze sportovního prostředí s výbornými sk tit od Škaredého Káčatka, který byl vyroben i jako celovečerní film (ten zde máme též s cz tit od monvi-ho), jistě každému divákovi vykouzlí dobrou náladu. Příběh byl pojat komediálně a Sang Ha se na můj vkus vnucoval a podlézal Jin Wonovi až moc a rušily mě v některých scénách ty příšerné řvavé klavíry. Naopak příjemné písně dobarvily jiné scény, vyzdvihnout je třeba to, že Hang bojoval s těžkým životním osudem (doslova bojoval o přežití), a přitom dokázal ještě i milovat a závěrečný polibek byl tak akorát (ani nedýchající štítivé ryby, ani nic přehnaného, čemu by zase divák nevěřil). Příjemné zpestření ... 8768 ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Dovolím si povedať, že po tomto som na veľmi dobrej ceste k tomu, aby som sa skamarátila s K-BL drámami. Miestami mi vadila neorganizovanosť scén a fakt, že som nevedela, či sa niečo odohrávalo v minulosti alebo prítomnosti, no takýchto situácii nebolo veľa, takže nejde o nijaký veľký problém. Príbeh bol pekný a herci zo seba vyťažili maximum v emotívnych, ale aj roztomilých scénach. ()

Reklama

Reklama