Reklama

Reklama

Bezva zuby na zásnuby

(TV film)
  • Slovensko Bezva zuby na zásnuby (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Padesátník Richard (Jiří Langmajer) si chce vzít svoji o patnáct let mladší přítelkyni Cecílii (Anna Fialová). Má ji i její malou dceru Jasmínku (Mia Kavanová) upřímně rád. Cilka má ale dlouhodobě komplikovaný vztah se svými rodiči. Zejména autoritativní otec (Miroslav Hanuš) nepřál už jejímu předchozímu vztahu a nepřeje ani tomu současnému. Dlouho připravovanou seznamovací návštěvu navíc zkomplikuje bolest Richardových zubů, návštěva pohotovosti, zásah rázné lékařky i problémy s anestezií. Otec se domnívá, že je Richard po mozkové mrtvici, a matka (Simona Stašová) dělá všechno pro to, aby zabránila definitivnímu rozvratu rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (119)

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Buď mám úplne rovnakú chorobu, alebo mi všetci moji zubári klamali. Vždy, keď som prišla so zápalom, a nezabrala mi anestézia, tak mi bolo povedané, že na zápal anestézia nikdy poriadne nezaberá, + moje skurvené zuby, nie nebolo to raz. Takže buď je nezmyselný film, alebo nech všetci tí vyškolení parchanti zhoria v pekle! ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele

Velice dobrá tv-komedie . Moc dobrý byl otec - lampasák v podání M.Hanuše stejně jako máma (S.Stašová) a oba hlavní protagonisté : Richard (J.Langmajer) a Cecílie (A.Fialová). A taky zubařka (A.Stanková). Stejně ale nejlepší byla malá Jasmínka (Mia Kavanová), její průpovídky daly příběhu "šťávu" . Takže 4 - 4,5 * a 68 % . ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Podzimní televizovka. Už při prohlížení programu mi to připomnělo Bakaláře. Epstein už jednou něco o zkomplikování dne kvůli zubům napsal - jmenuje se to Osmy a je to  lepší.  Tři  hvězdy za konfitovanou  kachnu, sníh,, víno s brčkem, modlitbu, Stašovou  a osobní  čtvrtá.... hlavně za přirozenou Annu Fialovou, která byla stejně jako před pěti lety na podzim v Zahradnictví a První republice jednoduše  skvěle roztomilá a opět se hodně dobře jak sledovala, tak poslouchala a pěkně to dozdobila. Takže ano, dalo se na to dobře koukat a nebudu mít až tak špatný podzim.  Ovšem k tomu, abych viděl ten věkový rozdíl, jsem přece ani nepotřeboval uniformu (žádnou nemám.) ()

jfaba 

všechny recenze uživatele

Nuda a šeď. Stačila by půlhodinová stopáž. A jak jsem psal u Pozadí událostí o Hřebejkovi, totéž platí o Vejdělkovi, ten natočil jen asi dva dobré, možná, filmy. Chvilku jsem měl dojem, když se odehrávala večeře, že se dívám na Pelíšky. No nuda a šeď. A konec, jedno oko nezůstalo suché. Přemýšlel jsem o odpadu... ()

J.CTORN 

všechny recenze uživatele

Nebál bych se říct že by to nebyla špatná epizoda nějakého seriálu, přece jen minutáž, divné sestříhání soundtracku apod. Jako příhoda ze života to funguje dobře a i když to má být komedie, jako lehké drama a posun postav to funguje dobře. Je to průměr? Těžko říct, spíš lehounký nadprůměr když k tomu započítáme posun postavy otce. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Říčanoch. (dyfur)

Reklama

Reklama