Reklama

Reklama

Bezva zuby na zásnuby

(TV film)
  • Slovensko Bezva zuby na zásnuby (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Padesátník Richard (Jiří Langmajer) si chce vzít svoji o patnáct let mladší přítelkyni Cecílii (Anna Fialová). Má ji i její malou dceru Jasmínku (Mia Kavanová) upřímně rád. Cilka má ale dlouhodobě komplikovaný vztah se svými rodiči. Zejména autoritativní otec (Miroslav Hanuš) nepřál už jejímu předchozímu vztahu a nepřeje ani tomu současnému. Dlouho připravovanou seznamovací návštěvu navíc zkomplikuje bolest Richardových zubů, návštěva pohotovosti, zásah rázné lékařky i problémy s anestezií. Otec se domnívá, že je Richard po mozkové mrtvici, a matka (Simona Stašová) dělá všechno pro to, aby zabránila definitivnímu rozvratu rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (120)

jfaba 

všechny recenze uživatele

Nuda a šeď. Stačila by půlhodinová stopáž. A jak jsem psal u Pozadí událostí o Hřebejkovi, totéž platí o Vejdělkovi, ten natočil jen asi dva dobré, možná, filmy. Chvilku jsem měl dojem, když se odehrávala večeře, že se dívám na Pelíšky. No nuda a šeď. A konec, jedno oko nezůstalo suché. Přemýšlel jsem o odpadu... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zábava jako lehká děva - chvilku potěší a druhý den o ní nevíme. 1)  Divák musí přijmout komediální nadsázku, která ovšem v podání Marka Epsteina a Jiřího Vejdělka dělá z protagonistů totální debily. Jeden příklad za mnohé: "novomanžel" Richard po zákroku u zubaře nemůže mluvit. Místo aby ukázal potvrzení o vyšetření, chová se jako trotl vůči policistům i posléze doma, kde hostí svého budoucího tchána. Sranda holt muší bejt, i kdyby na vtipnou kaši nebylo._____ 2)  Přesto jsem se poté, co jsem vypnul mozek, u pohodového snímku docela bavil (s uvedenou výhradou) a tak končím smířlivými třemi hvězdičkami._____ 3)  Výstižný koment: Gilmour93**. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

U mě dobrý, tedy dnes večer za tři.. TV komedie, která mě nijak nenadchla, no na druhou stranu ani ničím nenaštvala.. Kdo zná trápení v zubařském křesle, bude chápat.. A pravdou je, že ten věkový rozdíl mezi partnery nebyl ideální.. Líbila se mi Anna Fialová, působila na mě sympaticky, přirozeně, dobře se mi na ni koukalo.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to, jak jsem nic nečekal, jsem byl až mile překvapen. Když jsem totiž zjistil, že Jirka Vejdělek natočil čtyři filmy pro Českou televizi a četl ty obsahy, dost mě to vyděsilo. Pro výběr herců v tomto příběhu jsem tomu nakonec ale šanci dal a vyplatilo se. Není to nic závratného, ale právě díky těm hercům je to poměrně mile využitá hodina. Lehká odpočinková komedie, u které víte, že ty herecké výkony nepřišly nazmar. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Jiří Langmajer už hodně let hraje strašně stejně, zatímco Simona Stašová jako by úplně zapomněla, že od Pelíšků hodně let patřila k nejlepším herečkám a tady je dost tragická. Jak už tu v mnoha komentech zaznělo, je to natahovaná bakalářská historka a zoufale nevtipná. Svatební doják na konci je až moc zkratkovitej na to, aby to mohl bejt doopravdy doják. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Říčanoch. (dyfur)

Reklama

Reklama