Reklama

Reklama

Bezva zuby na zásnuby

(TV film)
  • Slovensko Bezva zuby na zásnuby (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Padesátník Richard (Jiří Langmajer) si chce vzít svoji o patnáct let mladší přítelkyni Cecílii (Anna Fialová). Má ji i její malou dceru Jasmínku (Mia Kavanová) upřímně rád. Cilka má ale dlouhodobě komplikovaný vztah se svými rodiči. Zejména autoritativní otec (Miroslav Hanuš) nepřál už jejímu předchozímu vztahu a nepřeje ani tomu současnému. Dlouho připravovanou seznamovací návštěvu navíc zkomplikuje bolest Richardových zubů, návštěva pohotovosti, zásah rázné lékařky i problémy s anestezií. Otec se domnívá, že je Richard po mozkové mrtvici, a matka (Simona Stašová) dělá všechno pro to, aby zabránila definitivnímu rozvratu rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (120)

argenson 

všechny recenze uživatele

Jiří Langmajer už hodně let hraje strašně stejně, zatímco Simona Stašová jako by úplně zapomněla, že od Pelíšků hodně let patřila k nejlepším herečkám a tady je dost tragická. Jak už tu v mnoha komentech zaznělo, je to natahovaná bakalářská historka a zoufale nevtipná. Svatební doják na konci je až moc zkratkovitej na to, aby to mohl bejt doopravdy doják. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Poměrně krátký televizní film, ale nakonec poměrně vydařený. Příběh sice trochu jednoduchý, ale dobře zpracovaný a především mu nechybí vtip a podporují ho dobré herecké výkony hlavních aktérů, za mě pak především Jiřího Langmajera a Miroslava Hanuše. Odpočinková hodinka, která neurazí a celkem pobaví. Solidní tři hvězdy. ()

Reklama

jfaba 

všechny recenze uživatele

Nuda a šeď. Stačila by půlhodinová stopáž. A jak jsem psal u Pozadí událostí o Hřebejkovi, totéž platí o Vejdělkovi, ten natočil jen asi dva dobré, možná, filmy. Chvilku jsem měl dojem, když se odehrávala večeře, že se dívám na Pelíšky. No nuda a šeď. A konec, jedno oko nezůstalo suché. Přemýšlel jsem o odpadu... ()

Burejsa 

všechny recenze uživatele

Tohle dílo bych promítal studentům režie jako ukázku toho, že když máte skvělé herce, tak i slabý scénář a nekompetentní režie může dopadnout tak, ze to nebude úplný odpad. Mít to 20 minut, tak by to byla hezká mikrokomedie. Ta hodina navíc tam vadila. Langmajer, Hanuš i Stašová hráli na 1. Fialová na 2 a zbytek byl slabý. ()

J.CTORN 

všechny recenze uživatele

Nebál bych se říct že by to nebyla špatná epizoda nějakého seriálu, přece jen minutáž, divné sestříhání soundtracku apod. Jako příhoda ze života to funguje dobře a i když to má být komedie, jako lehké drama a posun postav to funguje dobře. Je to průměr? Těžko říct, spíš lehounký nadprůměr když k tomu započítáme posun postavy otce. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Říčanoch. (dyfur)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno