Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Manželka mu zemřela a on se snaží zjistit proč. Jenže při hledání pravdy se sám zamotá do sítě nebezpečných tajností a intrik, která se táhne od New Yorku až po Tel Aviv. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (43)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K par castiam som sa vyjadril po ich vzhladnuti. Inak sa vsak jedna o mierne nadpriemerny spionazny thriller so silne uletenym scenarom a takymi vztahovymi twistami, ze im pozorny divak jednoducho nemoze verit na prvu. Myslim, ze si po tomto dam tak ospevovanu Faudu a presvedcim sa, ci scenar Hit and Run nalinkovala viac-menej USA strana, alebo ta izraelska. :) Hoci je jasne, ze to odklepli jedni i druhi. I tak odporucam, je to vcelku zabavne a odsypa to. 60% Ak ste vsak "analyticky divak" ruky prec. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Izraelské špionážní drama od tvůrců mé zbožňované Faudy , tentokrát o borcovi, kterému přejedou v Tel Avivu manželku a on pátrá po jejích vrazích až v New Yorku, aby zjistil, že jeho žena měla úplně jinou identitu. Místy naivní, ne tak propracované, s překombinovaným a otevřeným koncem, ale přesto to má filmový rukopis Faudy, který dokáže od konce prvního dílu připoutat a nepustit. Lior Raz si do životopisu svojí postavy dal zase infiltrační komando Yamas ( Mistaravim ) jako ve Faudě (a jako ve svém životě doopravdy), ale tady to nepomáhá nějaké realističnosti a Faudě to nesahá ani po kotníky. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k Razovi a fauďáckému filmařskému týmu byl pro mě seriál jednou z nejočekávanjších záležitostí roku a jsem tak trochu zklamán. Ne že by mě to nebavilo. Naopak. Ale čekal jsem právě něco ve stylu Faudy, ale tady Doron, Nurit a spol. nekrosí bubáky ve velkém. Je tu vlastně jen chlapík, který pátrá po původcích smrti jeho ženy a zaplétá se do her tajných služeb. A tohle tu už x krát bylo a ještě nejspíš x krát bude. V první řadě se seriál může opřít o herce a vedle Raze mě nejvíc bavila Moran Rosenblatt v roli policistky Tali a potěšil i osvědčený parchant z Odplaty Gregg Henry. Dalším výrazně pozitivním aspektem je nejistota. Fakt jsem netušil, kdo s kým a proč a upřímně řečeno netuším to doteď, takže jestli to utnou po první řadě, tak budu dost nas*ranej. A konečně třetím plusem je izraelské prostředí, které prostě udělá moc a tady se s tím newyorským výborně doplňuje. Mínusem je občasná zdlouhavost a překotný závěr plný zvratů. Tak snad všechny mouchy v další sérii vychytají a i když ne, tak se na ní rád podívám. 80% ()

squawk 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to nesmírně táhne a v závěru to má jakoby zvratů jako měl seriál Weeds za celých svých 8 sezón vysílání (tzn. fakt hodně). Závěr je pak podraz na divákovi. Mezitím jde ale o solidní thriller a ač jsem váhal, zda si pustit 3. díl nebo seriál odpískat, tak jsem v závěru pouštěl díly jeden za druhým. ()

Kenji 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že som trochu sklamaný. Príbeh je fajn, aj celé to rozplietanie, aj keď sa to dalo spraviť s 35 minútovou stopážou na časť. Všetci sa oháňajú tým, že to robil tím Faudy, ale dokopy tam žiadnu podobnosť nevidím, okrem pár hercov a Izraela. Lior sa celý čas tvári ako nasratý hulvát a za celý čas si ma vôbec nezískal. A posledná časť skončila ako skončila, za čo strhávam bod, lebo séria by sa mala nejako ukončiť a v druhej sa dá vždy nejako nadviazať, ale nechať to takto rozrobené je fakt na nič. ()

Zajímavosti (1)

  • Příjmení hlavního hrdiny Azulai odkazuje na skutečnou přítelkyni Liora Raze, kterou zavraždil palestinský terorista. (single)

Reklama

Reklama