Reklama

Reklama

VOD (1)

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Tento film je pro Kevina Smithe naprosto charakteristický - tudíž mu nechybí nic z toho, co udělalo Smithovy bijáky popkulturními ikonami 90. let: černý humor, skvělí herci, filmové a komiksové narážky, spousta cameo rolí slavných osobností, neskutečný nášup hlášek a hlavně Jay a tichý Bob...zkrátka POVINNOST ()

ladko 

všechny recenze uživatele

"Brenda?" :) Poriadne vtipný film, len tie všelijaké odkazy na komiksy ma nebavili a Smith sa opäť ako pri viacerých svojich filmoch nedokázal vyhnúť trápnejším a zbytočným okamihom(námatkou palec v zadku a čokoládové preclíky, zvracanie...), ale niektoré okamihy boli zase geniálne...Za pozretie určite stojí. ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Z týchž důvodů, pro které si cením Q. Tarantina, si vážím K. Smitha. Oba se po paměti vrací ke svým oblíbeným snímkům, zde si vypůjčují tu známější, tu méně známé obrazy, jež pak nově zhodnotí, obohatí o nové významy, zkrátka vyšperkují, aby se do nich (tj. oněch obrazů) mohla snáz zaláskovat nastupující generace cinefilů. Kinematografie se tak nutně rodí v kinematografii, a skrze kinematografii přežívá, resp. zde znovu ožívá. ___ Náhoda (?) tomu chtěla, že jsem souběžně s projekcí tohohle filmu pročítal a promýšlel Fiska. A nemůžu si pomoci, ale v ústřední dvojici (o Jayovi a Mlčenlivém Bobovi ani nemluvě) spatřuji čelní představitelé partyzánského modu vivendi, spolutvůrcovství konzumentů. TS a Brodie nepodléhají tržním tlakům, nejsou v jejich vleku, nýbrž se bouří a s postupem času nabývají nad producenty vrchu. Obchoďák se nikdy nemůže stát místem, kde tě obchodníci oberou o poslední výplatu, to vůbec, do obchoďáku se chodí především zevlit. A nepočítejte s tím, že tu vaší date show budu hrát dle scénáře! 80 % ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Je tu další film Kevina Smithe a další jeho skvělý humor, který pobaví v každé situaci. Z malé trafiky v Clerks se stal velký obchoďák, do kterého mají v oblibě chodit huliči, flákači a pořadatelé televizní show. Velmi dobrá komedie, která sice nepředstavuje Smithův vrchol, ale je neprávem opomíjena a zaslouží si větší pozornost. Jen do toho lidi, je se na co těšit! ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kamarádi Brodie Bruce (Jason Lee) a T.S. Quint (Jeremy London) dostanou od svých holek kopačky ve stejný den a jdou se poflakovat do nákupního centra... Snímek nabídne celou řadu zajímavých postav. Stan Lee má na míru ušitou roličku, snaží se navést Brodieho (všetečné otázky ohledně sexuálních orgánů superhrdinů), aby se udobřil se svojí dívkou. Willam (Ethan Suplee) snažící se najít schovaný 3D obrázek, který ostatní vidí okamžitě. Herecky boduje Michael Rooker jako cholerický otec Jared Svenning, který chce pro svoji dceru pouze to nejlepší. Šéf ochranky LaFours (Sven-Ole Thorsen) za celou dobu nepromluví jediné slovo. Thorsen se na filmu podílel také jako kaskadér a v závěrečných titulcích má kredit jako Sven Thorsen. Kaskadérem byl také Chuck Zito (herec, bývalý bodyguard celebrit a exprezident motocyklového klubu Hells Angels Nomads N. Y.). Viděna delší 122 minutová verze. JAY AND SILENT BOB WILL RETURN IN "CHASING AMY" ()

Galerie (28)

Zajímavosti (27)

  • Sven-Ole Thorsen si ve filmu zahrál v roli šéfa ochranky LaFourse. Na filmu se podílel také jako kaskadér a v závěrečných titulcích je v obou případech uveden jako Sven Thorsen. (Rominator)
  • Motiv na Brodieho tričku vznikl spojením tváří tří herců, kteří se o roli Brodieho také ucházeli. (hot_spot)
  • Eden Prairie Center, kde se film natáčel, filmařům náhrával tím, že všude byla spousta prázdných obchodů s výlohami, producenti si zde mohly doplnit výlohy podle potřeby. (TomikZlesa)

Související novinky

Zemřela herečka Shannen Doherty

Zemřela herečka Shannen Doherty

14.07.2024

Ve věku třiapadesáti let zemřela v sobotu 13. července americká herečka a hvězda populárních seriálů, jako jsou Beverly Hills 90210 a Čarodějky, Shannen Doherty. Podle dostupných informací bohužel… (více)

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama