Reklama

Reklama

VOD (1)

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalé. Kevin Smith je geniální scénárosita, možná ještě lepší režisér a dobrej herec, spolu s Jasonem Mewesem vytvořili nezapomenutelnou dvojici Jay a mlčenlivej Bob, která se různě pohybuje po všech filmech Kevina Smithe a jsou prostě jednim slovem skvělý, ty jejich plány na zničení pódia nemaj chybu a seřezání králíčka před dětma je dokonalý. V podstatě jsem se po celou dobu filmu bavil a to nejem díky Jayovi a mlčnlivýmu Bobovi, ale i díky bezchybným dialogům a hláškám, kterých je tady bezpočet.A samozřejmě jako v každym filmu Kevina Smith, tak ani tady nechybý hromada sprostejch slov a taky nemůže chybět Snootchy Bootchies ()

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych šel raději ven, vyhlídl si nějaké pole a koukal, jak tam bučí krávy, bavil bych se tisíckrát více. Jsem hardcore fanda Clerks (obou dílů), ale toto bylo tak strašně nucené a vyumělkované, že jsem hynul nudou. Ano, jednou jsem se během sledování filmu zasmál, ale zpětně mám tušení, že to bylo při vzpomínce na Paniku v městečku. Toto bylo mé první naražení hlavou do betonu v případu Kevin Smith, příště budu obezřetnější. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh začíná rozchodem, ale to není důvod zoufat. Má to své výhody. CITÁT - Miluju ranní vůni konzumu......... Jay a Silent Bob opět v akci. Jsou to borci. CITÁT - Zničte to tu !!........ DIALOG : BRODIE (Jason Lee) - To není možný, Lois by nemohla mít dítě se Supermanem. Myslíš, že její děloha je tak silná ? T. S. (Jeremy London) - Jasně, proč ne. BRODIE - Ne. Například děloha Wonder Woman by jeho dítě unesla. T. S. - Jak jsme u jídla dospěli od sexu s Brandy na Floridě k pohlavnímu životu Supermana ? BRODIE - Sušenky nejsou jídlo........ Film je opět o vztazích, tak jak to u těchto příběhů vždycky je. Tentokrát je to trošinku nechutné. Scéna z rukou v zadku okolo 46 až 49 minuty je na zvracení. CITÁT - Je to trošku rozteklé......... Ve filmu si zahraje i Stan Lee, tvůrce mnoha komiksových postav. Nakonec to dostane ty správné obrysy a každý co si zaslouží. Povedený dialog, dobrá hudba, zvláštní, ale lidský příběh a pěkně se to sledovalo. Spokojená je i Susanne. Nevíte, kdo to je ? To je kámoška Jaye a Boba, ale to je už jiný příběh. Ve filmu mimo jiné zazní song "Susanne" od Weezer nebo "Smoke Two Joint" od Sublime. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pár pekných vydarených gagov a scénom, Jay a Bob nemajú chybu, no akoby sa Smith ešte po prvých 'Clerks' akoby aj výrazmi a charakteristikou postáv len rozkukával a nevedel ich kompletne zaradiť. Na mňa slabšie štyri hviezdičky, ale vždy, keď si film pozriem znovu, chytí ma viac (prvý krát to bolo za dve). Po pár zhliadnutich dám možno aj päť. 70%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak mi to mohlo tak dlouho unikat. Nakonec jsem ale zase tolik netratil, protože je potřeba přiznat, že Smith natočil mnohem suverénnější kusy!! Opět během jediného dne nabízí zdánlivě obyčejné scény, avšak které dokáže skvěle vypointovat, koncentrace hlášek nicméně není tak velká a atmosféra není tak uvolněná jako jindy. Samozřejmě nechybí Smithův trademark v podobě slavné dvojky drogových dealerů Jaye a mlčenlivého Boba. Bohužel ani oni ale nejsou tak přesní, jako v jiných „smithovkách“. O nějaké nedoceněnosti bych tu moc nemluvil.. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (27)

  • Na "magickém obrázku" doopravdy není žádná plachetnice, je to jen shluk náhodných tvarů... (hot_spot)
  • Film byl natáčen v Minesotě, zároveň s filmem Fargo (1996). (TomikZlesa)

Související novinky

Zemřela herečka Shannen Doherty

Zemřela herečka Shannen Doherty

14.07.2024

Ve věku třiapadesáti let zemřela v sobotu 13. července americká herečka a hvězda populárních seriálů, jako jsou Beverly Hills 90210 a Čarodějky, Shannen Doherty. Podle dostupných informací bohužel… (více)

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama