Reklama

Reklama

VOD (1)

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TOMU ŘÍKÁŠ ROMANTIKA? TOMU ŘÍKÁM ZLOČIN!....“ /// (další) Smithův náhled na ostýchavý a nerozhodný na muže (kluky) bez profesních vyhlídek, životních ambicí a jinejch přívlastků. (Česky pičo! … Dobrá tedy, když to chceš, tak teda osob, kteří (třeba) při orálu prděj.) Klasicky dost filmovejch úvah (třeba nad pohlavním životem Supermana), komiksy, sex… prostě věci, který nás chlapy (kluky) bavěj. Jo a taky tu jsou Jay a Bob (,,těsně“ před tím, než vrátěj úder) a vztahy, který mě (kupodivu) bavěj. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, jak si vyndat pískomila z prdele (ne, se srandou to nemá nic společnýho. Nebo jo?). 2.) Co asi můžou znamenat ty obrázky (úsměv, úsměv s řasama, kolečko, kolečko s křížkem…) v deníčku mý přítelkyně. (Nebo je to blog?) 3.) Thx za titule ,,fridatom“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR **** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Tento film je pro Kevina Smithe naprosto charakteristický - tudíž mu nechybí nic z toho, co udělalo Smithovy bijáky popkulturními ikonami 90. let: černý humor, skvělí herci, filmové a komiksové narážky, spousta cameo rolí slavných osobností, neskutečný nášup hlášek a hlavně Jay a tichý Bob...zkrátka POVINNOST ()

Reklama

Petroff 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi skoro všichni byli dost nesympatický a hlavně mi byli úplně jedno. Zkoušel jsem si Flákače pouštět snad 3x, a vždycky skončil na střeše při vymotávání pušky z vlasů... Celej film mi přišel trochu neučesanej, což ale asi bude extended verzí. Jeremy London nesympatickým zůstal až do konce, ale to je moje asi jediná výtka... Jay s Bobem jedou jako svině, a když týpek, co se snaží spatřit v 3D obrázku plachetnici, osloví postavu, kterou hraje Shannen Doherty, "Brendo!", skoro jsem umřel... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalé. Kevin Smith je geniální scénárosita, možná ještě lepší režisér a dobrej herec, spolu s Jasonem Mewesem vytvořili nezapomenutelnou dvojici Jay a mlčenlivej Bob, která se různě pohybuje po všech filmech Kevina Smithe a jsou prostě jednim slovem skvělý, ty jejich plány na zničení pódia nemaj chybu a seřezání králíčka před dětma je dokonalý. V podstatě jsem se po celou dobu filmu bavil a to nejem díky Jayovi a mlčnlivýmu Bobovi, ale i díky bezchybným dialogům a hláškám, kterých je tady bezpočet.A samozřejmě jako v každym filmu Kevina Smith, tak ani tady nechybý hromada sprostejch slov a taky nemůže chybět Snootchy Bootchies ()

anniehall 

všechny recenze uživatele

Mám rád Kevina Smithe, líbí se mi jeho postmoderní práce s odkazy na svou tvorbu i tvorbu jiných, včetně popkultu a komentování světa up to date. Mám hodně rád Jasona Lee, který dokazuje, že umí zahrát i postavu, která je spíš figurou než člověkem se svou vnitřní psychologií. Jsou mi bližší spíš komornější filmy s důrazem na dialogy. Tak proč se mi tenhle Smith zdál průměrný? Jednoduše proto, že oproti Chasing Amy, Dogmatu a třeba i takových Clerks 2 mu chyběla hloubka a myšlenka. Je to jen tu více, tu méně zábavný sled gagů, epizod a hlášek v podání herců, které už vlastně beru jako Smithovu rodinu a vždy ji rád vidím, ale na ty dvě hodiny je to prostě moc a občas se objeví i hluchá místa, na což nejsem u Smithovek, které frčí jako po másle (či po lubrikantu, chcete-li), vůbec zvyklý. (Viděl jsem dvouhodinovou extended verzi. Snad až uvidím tu 94 minutovou, moje mínění se změní. Ale hloubky Chasing Amy se stěží dočkám. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (27)

  • Původní začátek filmu měl záporné ohlasy, a proto se v Los Angeles natočil nový. (TomikZlesa)
  • Když se Jay a Silent Bob skrývají v knihkupectví, Bob čte knihu od Johna Piersona „Spike, Mike, Slackers and Dykes: A Guided Tour Across a Decade of American Independent Cinema“. Kniha obsahuje několik rozhovorů a článků od Kevina Smithe. (TomikZlesa)

Související novinky

Zemřela herečka Shannen Doherty

Zemřela herečka Shannen Doherty

14.07.2024

Ve věku třiapadesáti let zemřela v sobotu 13. července americká herečka a hvězda populárních seriálů, jako jsou Beverly Hills 90210 a Čarodějky, Shannen Doherty. Podle dostupných informací bohužel… (více)

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama