Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vánoce jsou svátky klidu. Rudy (Ben Affleck) to tak cítí. Po letech konečně prochází vězeňskou branou jako svobodný muž. Ovšem kam čert nemůže, nastrčí ženskou. Tato (Charlize Theron) je nejen krásná, ale navíc disponuje agresivním bratrem ve vysokém stupni pošahanosti (Gary Sinise). Ten se svým kumpánem (Danny Trejo) právě plánuje velkou vánoční loupež. A Rudy má být její důležitou součástí. Tyto Vánoce moc klidné nebudou! A o velké překvapení pod kriminálním vánočním stromem rovněž nebudete ochuzeni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to skoukl a celkem se mi to líbilo. Teď jsem to skoukl podruhý a prozřel jsem. Líbilo se mi to totiž jenom kvůli Charlize Theron (která se tam celkem solidně odhalila). No dobře, ta loupež ala Santa taky měla celkem nápad a pow-wow sejf s překvapením taky zahustil atmosféru střelným prachem, ale ten konec z toho udělal slátaninu, co které bych se nejrači vysmrkal a pak i bez PSČ bych to poslal do P-Č- ()

plagjoklas 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý námet. Dalo by sa povedať že aj solídne herecké výkony (čo ma u Afflecka prekvapilo) a to nádherné krvavé (priam Tarantinovské) finále. Nebyť toho koncu !!!SPOILER!!! kde Afflesck čoby Santa roznáša prachy po schránkach !!SPOILER!!! dal by som tomuto filmu 4* ale takto sú to len lepšie 3. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Už je to pěkných pár let, co jsem tenhle krimi (?) thriller (??) viděla, detaily si příliš nepamatuju, ale reprízám se poctivě vyhýbám. Možná bych po prvním (a posledním) podívání dala i tři hvězdičky, přesto mě na tomhle výtvoru cosi příšerně iritovalo, snad nesympatický frajírek Ben Affleck, snad dementní chování postav, nevím už přesně. Každopádně tenhle film netoužím a nehodlám vidět znovu. 39% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tato záležitost na mě i po dvaceti letech působí úplně stejným dojmem jako v době svého vzniku. Chabě. Znovu jsem se na film podíval proto, jelikož jsem nemohl věřit tomu, že by zdejší herecká sestava neměla na víc. No, neměla. Scénář byl totiž natolik divný, že si s ním nemohlo poradit ani toto hvězdné obsazení, které bylo navíc bržděno tradičně strnulým Benem Affleckem. Z mého dvouhvězdičkového hodnocení jde jeden kousek za Charlize Theron, která byla kromě slušného hereckého výkonu tradičně i potěchou pro oko. ()

Tristaver 

všechny recenze uživatele

Že je Affleck schopný téměř jakýkoliv film herecky zazdít, je úplně stejně jasné, jako že Charlize dokáže naopak v čemkoliv excelovat. Ani tahle slátanina není (v obou případech) výjimkou. Připadá mi to, jako by si Frankenheimer vymyslel dva solidní dějové zvraty a řekl o nich scénáristovi. Bohužel ten už k tomu nedokázal vymyslet pořádnou vatu. Ani kvalitní obsazení (Sinise byl fajn!) nedokáže vyvážit pomalé tempo a tragické dialogy. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Pracovným označením filmu boli aj názvy Deception a Wild Christmas. (MikaelSVK)
  • Ve scéně, kdy Gabriel (Gary Sinise) hází šipky na Rudyho (Ben Affleck), se mění pozice šipky na Rudyho rameni. V jednom záběru je šipka v rameni zabodnuta kolmo, poté rovnoběžně s ramenem a následně opět kolmo. (anezzik)

Reklama

Reklama