Reklama

Reklama

Dobrá sestra

Trailer 1

VOD (1)

Přetížená sestra z jednotky intenzivní péče bere obětavého nového kolegu jako oporu v práci i v soukromí. Nečekaná smrt pacientky na něho ale vrhne stín podezření. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (147)

Flynn 

všechny recenze uživatele

Me tenhle film sedl. Krasne komorni az minimalisticke. Obeslo se to bez spousty klise, ktere jsem misty ocekaval (tisk dukazu - tak jsem klasicky cekal ze se zaporak objevi za zady, nebo ze vycte, ze uz to o nem kladna postava vi a zacne vydirani skrz deti apod). Takze mi to prislo jako prijemne neprekombinovane mrazive drama s velmi povedenymi hereckymi vykony hlavnich postav. Parada. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Dobrá sestra -  blbej film. A to při tom mám Jessicu hodně v oblibě, dokonce i toho divnýho týpka Eddiho. Tady byl jještě divnější než obvykle. Jessica povětšinou filmu nenamalovaná, což i samozřejmě nejde vyčítat, ale zas tak uplná sexy top kočka to zde není, což je asi záměr. No, děově nuda a konec sem snad ani nedokoukal, páč sem si cca uprostřed řek, hele, dyť je to uplná ztráta času... ()

Reklama

bozka10 

všechny recenze uživatele

Skôr sociálna dráma ako thriller,aj ked sa to miestami prehupuje do napínavejšej pozície.Tempo je pomalé a komorné,napriek tomu som sa zavŕtal dotoho,aj ked toto zrovna nevyhľadávam.Herecké duo výborné,tam to sadlo jak rit na šerbel.Kdo však očakáva nejaký strhujúci thriller o anjelovi smrti bude mierne sklamaný,za mňa spokojnosť. ()

rasttea 

všechny recenze uživatele

Hlavní představitelé jsou zárukou kvalitního zážitku. Příběh o to hrozivější, že předlohou byly skutečné události. Tu bezmoc si nedokážu představit. Uvažovala jsem o pěti hvězdách, které by měl film zaslouženě. Většinou se snažím nemít žádná očekávání, ovšem nemůžu se zbavit dojmu, že jsem přeci jen z principu anotace příběhu čekala trochu vygradovanější hru kočky s myší a pak hon na kočku. Na kvalitní podívané to ovšem nic nemění. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Treti dejstvi se zda nedokoncene a vubec od pribehu odehravajicim se ve stupidnich nemocnicnich pokojich jsem cekal vice. Je zcasti osobni, zcasti socialni kritika. Prekvapilo me, ze neco takoveho mohlo trvat 16 let a bylo zodpovedne za smrt 400 osob. Chastain predvadi hluboce citlivy vykon a je stredem filmu. Cele to pusobi spis jako evropsky emelecky film nez americky politicky thriller a kriminalni drama. Usetrete cas a prectete si o tomto pripadu clanek v casopise. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • V úvode filmu, kedy Charles Cullen (Eddie Redmayne) spácha prvú filmovú vraždu a odchádza z izby na chodbu, je počas snímania jeho chôdze upriamená pozornosť na nemocničný neónový nápis EXIT a taktiež na veľký odpadkový kôš na ľavej strane. Nápis EXIT reprezentuje slovo exitus, ktoré po latinsky značí smrť a odpadkový kôš samotného Charlesa a jeho bezcharakternosť a neľudskosť v povolaní nemocničného brata. (Biopler)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama