Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milionář Drew Latham je úspěšným manažerem velké reklamní společnosti v Chicagu, má krásnou přítelkyni, luxusní byt a zajištěnou budoucnost. Jeho osobní život je však povrchní a prázdný. Obzvláště těžce to na něj dopadne poté, co jeho krásná přítelkyně Missy odmítne nápad strávit s ním vánoční svátky na Fidži a odjede domů. Když Drew projde svůj adresář, ale nikde nepochodí, navštíví v záchvatu deprese psychoterapeuta, který mu poradí, aby se jel podívat někam, kde mu to připomene šťastné vánoční vzpomínky. A tak se Drew vypraví tam, kde prožil dětství. Dům je stále stejný, dokonce na schodišti stále vrže stejný schod, ale jinak se všechno změnilo. Jeho rodina už tu nebydlí a rodina Toma Valcoa není nečekanou návštěvou, která se jim potlouká kolem domu, příliš nadšena. Drew je však posedlý myšlenkou prožít šťastné Vánoce v kruhu rodiny, a tak majitelům domu nabídne dvě stě padesát tisíc dolarů za možnost zůstat přes Vánoce s nimi jako jejich syn. Tom okamžitě obrátí a přivítá muže jako svého syna, jeho žena Christine a jejich syn Brian po krátkém váhání na hru také přistoupí. Drew chce svátky se všemi tradičními zvyky. Situace se vyhrotí, když se domů vrátí dospělá dcera Alicia, bez servítků všem řekne, co si o nich myslí, a odmítne s ostatními hru na bratra hrát. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (152)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na vánoční komedii ne zas tak tragickej výkon, jak by se mohlo zdát. Viděl jsem mnohem, mnohem horší vánoční komedie. Affleck hraje sice totálního debila, kterýho měl otec tou lopatou umlátit, ale ostatní role jsou docela v pohodě. Po letech příjemné setkání s Catherine O´Hara, které to i navzdory věku pořád sluší. ()

Deywid 

všechny recenze uživatele

Najneznesiteľnejšia úloha neznesiteľného Bena Afflecka....avšak James Gandolfini, Christina Applegate a hlavne Catherina O´Hara sú fajn a párkrát som sa aj zasmial.....ale Affleck by už vážne nemal hrávať v komediách, respektíve hrávať vobec.....za kamerou mu to ide lepšie /viď moj komentár k Gone, Baby, Gone.) ()

Reklama

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Ani zďaleka to nie je tak hrozné, ako to tu bolo toľkokrát proklamované. Typický vianočný film s hlúpučkym a detsky naivným scenárom, ale čo ste mohli čakať viac? Takýchto príbehov sú stovky a pre mňa je tento rozhodne nadpriemerom. Už len kvôli skvelému Gandolfinimu a okúzľujúcej (ale rovnako ako scenár hlúpučkej) Jen Morrison. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

K tomu můžu říct jen jediné: "Šílenější Vánoce jsem ještě v životě neviděl". Ano, chápu že miliardář Drew nemá rodinu a chce alespoň být s rodinou na Vánoce, tak to zkusil tam, kde bydlel, když byl dítě, kde už ale bydlí jiní lidé a právě zde začalo peklo. Všichni herci, kteří hráli v tomto filmu ještě hráli jiné lidi, jen aby dostali sumu peněz, tady si z dovolením mohu napsat, že tady je důkaz toho, proč by měl každý trávit Vánoce s rodinou a nebrat cizí lidi do domu. Jo, to bych ještě spolkl a ležel bych u toho s plným žaludkem v pohodlí, ale přidat tam ještě Doo-Dahův dvojníka a další rodiny z původní přítelkyně, tak to bych už musel z toho zvracet na záchodě. Podle mě chtěli, aby to bylo originální, ale později mi to připadalo spíš přeplácané přes druhou a už jsem se v příběhu dosti ztrácel. Ale 3 hvězdičky za to, že příběh byl zábavný, odlišil se od ostatních, herci zahráli film celkem obstojně, Brian byl celkem sympaťák, takže na rodinnou vánoční podívanou si myslím, že je to celkem fajn filmek. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Podpriemerna vianocna komedia s Benom Afflecom. Som uz zvyknuty na tie jeho hrozne vyrazy tvare a zvyseny hlas co poklada asi za herecke umenie, ale v tomto filme to doviedol do takeho stadia az je to smiesne :) Gandolfiniho hlasky nemaju chybu a zas tak hrozny film to nie je skoda len toho slabeho sablonoviteho zaveru. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v USA v lokalitách Chicago, Glendale, Plaza Square v Orange, University High School v Los Angeles a Mammoth Mountain. (GASTON73)

Reklama

Reklama